Костадин Костадинов: Гласувах България да бъде за пример, а не за присмех

2
Лидерът на "Възраждане" призова българите да упражнят правото си на глас
Лидерът на "Възраждане" призова българите да упражнят правото си на глас Снимка: Facebook / Костадин Костадинов

Лидерът на "Възраждане" призова българите да упражнят правото си на глас

В деня на изборите председателят на политическа партия "Възраждане" Костадин Костадинов упражни правото си на глас в класната стая, където неговият син е учил от първи до четвърти клас.

Призив към избирателите

След като пусна бюлетината си, лидерът на "Възраждане" изрази загриженост относно ниската избирателна активност. "Аз гласувах България вече да бъде за пример, а не за присмех. Най-вече да не бъде за присмех в очите на собствения ни народ", заяви Костадинов.

Притеснения за купения вот

Той отправи предупреждение към гражданите: "Ако днес не излезе да гласува убива собственото си бъдеще, собственото си настояще. Защото тези, които си продават гласа за по 200, 300, 400 лева, нямат скрупули. И довечера е възможно да видим една катастрофирала държава".

Костадинов подчерта, че хората са отчаяни, като добави, че партията му представлява заплаха за останалите политически сили, тъй като възнамерява да промени статуквото от прехода.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    Кирчо Простото
    До 5 - напълно си прав,аз имам интелекта на стайно растение,но такъв имат и ТЕЛЕктората ми от 4 процента третополови джендър ДеБили. Надявам се далаверките с машинките да проработят за да мога отново да налапам хуя на Шиши до макарите заедно с едно мазно кафенце
  • 3
    5
    Инбридинг
    При Кирил Простото Петков си личат силно умствените и физически поражения,резултат от кръвосмешение,характерно за циганския етнос. Същите умствени отклонения в съчетание с физическа уродливост се наблюдават и при други партийци от ппдб като Асан Ококореното Василев или Гном Атанасоф.
  • -1
    4
    Костя Копейкин
    Майтап бе, идиоти ! Въобще не ми пука ни за бълхария, ни за вас ! Гласувам за да оправя себе си, за да оправя родата си, за да хачим парите ви, и за да участваме в далавери с боко-тиквата и Пеевски, на които се продадох, за да мога да плащам кредитите за луксозната ми къща за милиони. Все пак идиоти, някой трябва да харчи парите събрани от вашите данъци. ЗАЩО ДА НЕ СЪМ АЗ ТОЗИ, КОЙТО ЩЕ ХАРЧИ ВАШИТЕ ПАРИ?! - ЕЙ ЗАТОВА ГЛАСУВАМ - РАЗБРАХТЕ ЛИ МЕ ИДИОТИ ?! ВЪОБЩЕ НЕ МИ ПУКА ЗА ВАС - ПУКА МИ САМО ЗА ВАШИТЕ ПАРИ ! ОБЕЩАВАМ, ЧЕ С ТИКВАТА И ПЕЕВСКИ ЩЕ СИ ГИ ДЕЛКАМЕ ! ДОКАТО ИМА ИДИОТИ КАТО ВАС, КОИТО ДА НИ ДАВАТ ВЛАСТ РЪЦЕТЕ НА ИЗМАМНИЦИ КАТО НАС, НИЕ ЩЕ ЦАРУВАМЕ НАД ВАС ! АЙДЕ ДРУГИЯТ ПЪТ ПАК ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА НАС !!!!!!!!!!!!
  • -1
    3
    До 1, инцестът:
    Висят на майка ти срамните джуки и скъсаният клитор, съдрани от разюздан секс с пияни клошари! Не е чудно, че оттам се е пръкнало рядко лайно!
  • -1
    2
    Точно така!
    Дерзай, Коце! Еби в гъзовете продажните €вроатлантици! С теб сме!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари