Костадин Костадинов: Всички знаят, че Делян Пеевски и ГЕРБ купуват гласове

0
Който не гласува подпомага убиването на България от Борисов, Пеевски и ПП- ДБ
Който не гласува подпомага убиването на България от Борисов, Пеевски и ПП- ДБ

Който не гласува подпомага убиването на България от Борисов, Пеевски и ПП- ДБ

Лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов отправи остра критика към гражданите, които не упражняват правото си на глас, заявявайки, че по този начин те индиректно допринасят за "купуването на България". Това стана ясно по време на среща със симпатизанти в град Казанлък.

Костадинов подчерта, че "Възраждане" е единствената политическа сила, която в момента активно води предизборна кампания. Той изрази наблюдението си, че представители на други партии не се виждат никъде в страната.

"В момента почти никой не разчита на това да убеждава хората в своите собствени предимства, никой няма програма, ние сме единствените, които имаме програма за управление", заяви Костадинов. Той допълни, че за останалите партии е по-евтино при ниска избирателна активност да "напазаруват" няколкостотин хиляди гласа.

Според лидера на "Възраждане" купеният вот обикновено варира между 300 000 и 500 000 гласа, като на предстоящите избори този брой може да бъде още по-висок. При ниска активност, предупреждава Костадинов, между 30 и 40 процента от общия брой подадени гласове може да се окажат купени.

Костадинов посочи Движението за права и свободи (ДПС) и ГЕРБ като основните играчи в схемите за купуване на гласове, като подчерта, че при висока избирателна активност лидерът на ДПС Делян Пеевски няма да успее да влезе в парламента.

"Първата задача е да убедим хората да гласуват, а втората – да ги убедим да гласуват за 'Възраждане', защото ние сме единствената партия, която има управленска програма и която през последните десетилетия не е променила позициите си и не е изневерила на избирателите си", заяви Костадинов.

Лидерът на "Възраждане" изрази мнение, че следващото правителство ще бъде коалиция между ГЕРБ, ДПС, "Ново начало" и "Продължаваме промяната - Демократична България", твърдейки, че вече има договорка между тези партии.

Костадинов коментира, че ако "Възраждане" стане първа политическа сила, партията е готова за диалог с други формации, но при определени условия. Той подчерта, че целта му не е на всяка цена да участва във властта.

Лидерът на "Възраждане" изрази задоволство от липсата на правителство в момента, твърдейки, че ако имаше такова, страната щеше да бъде активно въвлечена във войната в Украйна. Според него настоящата ситуация показва "разпад на колониалната система".

Костадинов определи структурата на "Възраждане" в Казанлък като една от най-стабилните в страната и изрази увереност, че партията ще стане поне втора политическа сила на предстоящите избори, което според него означава голяма вероятност "Възраждане" отново да има депутат от Казанлък.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари