Слави Трифонов: Защо трябва да те боли? Защото си тъп

0
Слави Трифонов направи емоционално обръщение в изборния ден
Слави Трифонов направи емоционално обръщение в изборния ден

Слави Трифонов направи емоционално обръщение в изборния ден

В емоционално видео обръщение във Facebook, лидерът на политическа партия "Има такъв народ" (ИТН) Слави Трифонов сподели своите размисли относно важността на активното избирателно право. В разговор с Тошко Йорданов той акцентира върху значимостта на масовото участие в изборния процес.

За силата на масовото гласуване

"Тъжно е, че всъщност ние не се опитваме по най-елементарния начин, така че да победи свободния глас. Той може да победи тогава, когато е много. Когато много хора излязат да гласуват", заяви Трифонов.

Той допълни своята теза: "Знам, че звучи менторски, клиширано, изтъркано. Истината – така стоят нещата. Ако гласуват много хора, това че има платени гласове просто ще изчезне. Платените гласове ще са толкова малко, че няма да имат никакъв смисъл".

За уроците от болката

В своето обръщение Трифонов сподели философски размисли за житейските уроци: "Само болката учи всички хора по света. Стигаш до там, където вече не може да те боли, толкова е силно и разбираш, че има друг начин. Защо трябва да те боли? Защото си тъп. Трябва да се учиш от грешките на другите, а не от собствените си грешки. Това е много важно".

За избирателната активност

В хода на разговора Тошко Йорданов повдигна въпроса за групата избиратели, които имат яснота за своя вот, но не планират да гласуват.

Трифонов завърши с призив към избирателите: "Не може така напред-назад. Отиваш право напред, директно и побеждаваш. Побеждаваш, когато използваш възможността, която ти дава демокрацията, заедно с другите хора. Отиваш и побеждаваш".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари