Корнелия Нинова: Момчета, какво не ви достигна - дупе или кворум?!

2
Много ви се иска, но не ви стиска и ситуацията стана „клан-недоклан“
Много ви се иска, но не ви стиска и ситуацията стана „клан-недоклан“ Снимка: Корнелия Нинова / Facebook

Много ви се иска, но не ви стиска и ситуацията стана „клан-недоклан“

Корнелия Нинова остро критикува временното ръководство на БСП след Националния съвет.

След днешното заседание на Националния съвет на БСП, Корнелия Нинова реагира рязко на обсъжданите мерки срещу нея и бъдещето ѝ в партията. По време на заседанието се разгледа възможността за налагане на наказания на някои от членовете на националното ръководство, включително и евентуалното изключване на Нинова, което в крайна сметка не беше прието.

Атанас Зафиров, временният председател на партията, разкри пред медиите, че е имало обсъждане за изключването на Нинова, като я обвини в саботаж. „С някои свои действия Нинова върви против решенията на органите на БСП, те имат формата на саботаж“, заяви Зафиров.

В отговор на тези обвинения, Корнелия Нинова не остана длъжна и направи остра забележка към временното ръководство на партията. Тя описа ситуацията около нея като „клан-недоклан“, подчертавайки, че решителността и смелостта липсват на настоящите лидери. Нинова не се въздържа и от критики към Зафиров и Борислав Гуцанов, като ги нарече „заешки сърца в мъжки тела“.

В социалните мрежи Нинова написа:

Денят ми започна с новината, че днес Националният съвет на БСП ще ме изключва от партията. И завършва с новината, че Националният съвет ме критикува за саботаж. Момчета, какво не ви достигна - дупе или кворум поне едно решение да вземете като хората. Така оставам малко клан, клан-недоклан. Много ви се иска, но не ви стиска. Какво да се прави: явно съм ви отгледала със заешки сърца в мъжки тела.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Гост
    Корнелия Нинова: Момчета, какво не ви достигна - дупе или кворум?!.......Корни ,какво се притесняваш ,твоето дупе е в излишък,....виж за кворума .....наистина не ти достига от доста време.
  • 2
    3
    Бленчо Милфффкоф
    Скъпата ми пак се показа. А как порех га бях дупедат и мойта простата тука не знаеше, ама мъ фана с този миринос селски.
  • 2
    2
    Благоев
    Зафиров не може да се оплаче,че не му достига дупе,защото то се вижда от далече. Ако върнем лентата с половин година назад,на нея ще видим,че и.ф. председател на бсп днес,беше най вярното куче на К.Нинова.Днес това животно, "хапе" до отхапване, ръката която го е хранила.Такива сме ние българите. И до днес не знаем,кой предаде В.Левски и кой уби Хр.Ботев.
  • 7
    1
    Зрител
    Случайно, нарочно, от некадърност или по нечия заповед, Нинова съсипа бесепето.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари