Кирил Петков: Защо полицаите на Калин Стоянов пак бият хора?

1
Момче е със счупената челюст заради парче пица
Момче е със счупената челюст заради парче пица Снимка: Facebook / Kiril Petkov

Момче е със счупената челюст заради парче пица

"Пълна подкрепа за Владимир Радев, момчето със счупената челюст заради парче пица! Полицията трябва да бъде щит за невинните, а не оръжие на насилие срещу тях! Полицаите трябва да са герои, които спасяват животи, не злодеи, които ги рушат.

Веднага ще извикаме в парламента Калин Стоянов да го питаме защо неговите полицаи пак бият хората и то с жилетки на Делта", написа Кирил Петков във Фейсбук.

Припомняме, че полицай от Четвърто районно управление в Бургас е обвинен в побой над младеж на плаж "Градина". Инцидентът, който се случи на 6 юли, е предизвикан от спор за парче пица. Главният секретар на МВР Димитър Кангалджиев съобщи, че служителят, Христо Петров, е задържан и ще бъде подведен под отговорност.

Подробности за инцидента

На 6 юли, около 20:00 часа, на плаж "Градина" възниква спор между група младежи и полицай Христо Петров. Според свидетели, един от младежите случайно бутнал парче пица върху Петров, което предизвикало агресивна реакция от страна на полицая. В резултат на това, 19-годишният студент от София е със счупена челюст.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    Русенец
    Пропадналата харвардска отрепка си прави евтин ПиАр,нищо повече!
  • 2
    4
    Путин Хуйло
    Под коментара,който написах като Българин (нищо че съм ПеПераст от Делиормана) исках да кажа,че Киро Простото е наркоман,фалшификатор на подписи и убиец на пътя! Много добре са му го сложили на онова насрано наркоманче,даже му е малко,а на този ДеБил-ПеПераст ХараКиро ПУтков мога само да му пожелая да духа на Пеевски,което той така или иначе прави! и докато не съм забравил: КУР за Зеленски и банеронацизма!
  • -3
    3
    Българин
    До 2 Само простата руска пропаганда развява мантрата за употребата на наркотици от всеки, който не одобрява престъпната политика на плешивата кремълска маймуна! С три думи - не си интересен!
  • 1
    2
    Кироу харварту
    Съжалявам за изказването, бях предрусал вчера и не зная какво говоря днес. Не съм си вземал дозата още днес, че да мога да говоря
  • 1
    1
    Kire
    бият ги не като полицаи, а като охранители. Без договор, Пнимаеш?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари