Кирил Петков: Няма повече да им мълча на злодеите от “ФЕЙК МЕДИИ”

3
Бившият премиер призовава за активна подкрепа на засегнатите от пожарите в Ямболско
Бившият премиер призовава за активна подкрепа на засегнатите от пожарите в Ямболско Снимка: БТА

Бившият премиер призовава за активна подкрепа на засегнатите от пожарите в Ямболско

В момент на криза, породена от разрушителните пожари в Ямболска област, бившият премиер Кирил Петков отправи искрен апел за солидарност и подкрепа към засегнатите. Съобщението му идва в отговор на противоречиви медийни публикации, свързани с посещението му в опустошеното село "Воден".

Призив за обективност и съпричастност

Петков остро критикува "фейк медии", които според него разпространяват дезинформация и негативни внушения. Той наблегна на необходимостта от единство в този труден за страната момент, като заяви: "Вместо политически интриги, днес имаме нужда да сме хора. Да сме българи."

Фокус върху реалните нужди

Бившият премиер подчерта, че жителите на засегнатите райони търсят помощ от всеки, който може да я предостави. "Не са ни гонили хората, а търсят помощ от всеки, който може да им помогне. Защото са в беда!", категорично заяви Петков, опровергавайки слуховете за негативно отношение към него и колегата му Николай Денков по време на тяхното посещение.

Дарителска Кампания в Действие

В отговор на кризата, община Болярово обяви дарителска сметка за подпомагане на пострадалите. Само за часове след обявяването й, бяха събрани почти 6000 лева, което показва силната обществена съпричастност. Петков използва своите платформи, за да популяризира тази инициатива, като отново публикува банковите детайли за дарения.

Призив за конструктивни действия

Петков подчерта, че в такива моменти най-важното е да се помага активно. "Няма по-голяма награда за мен от това да помагам", сподели той, призовавайки за фокус върху реалните нужди на хората, вместо върху политически противоречия.

Ситуацията в община Болярово остава тежка, като селата "Воден" и "Крайново" са сред най-засегнатите. Местните власти и доброволци продължават усилената работа по овладяване на последствията от пожарите, а подкрепата на обществото остава ключова за възстановяването на района.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    36
    Запознат
    До 35 Ами логично колега, то как да "харесваш" нещо средно между кочина и клоака, а която не биха живели дори и ласкателите на мръсната педерация.
  • 1
    35
    Мнение
    Защо ми се струва, "вината" заради която не е долюбван г-н Кирил Петков, е това да не харесва гнусна пРоссия. А то на пРоссия може да се кефи само напълно завършен идиот!
  • 1
    34
    Анонимен
    Е какво да му коментирам на Простото ? Цяла България видя видеото,в което го гонят заедно с онзи мишкар сапунения академик.Простото е невменяем,това не е тайна за никого освен за шепата ДоБитъци,които гласуват за него срещу заплащане!
  • 2
    33
    до 31
    Но се появи ти и идиотите вече сте над критична маса! :) Нямаше ли да ти е по-лесно на споделиш мисли по статията, ако изобщо имаш мисли в тиквичката си? Ако нямаш, просто чети какво мислят другите, не е нужно да ги оценяваш нивото им след като ти самият не показваш такова.
  • 1
    32
    32
    до 31 анонимен умник, хахахахахахахахахахахахаха, те поне са казали нещо за разлика от теб.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари