Местните от село Воден към Кирил Петков и Николай Денков: "Изчезвайте"

0
Пострадали от пожарите в село Воден нарекоха ги нарекоха "екскурзианти"
Пострадали от пожарите в село Воден нарекоха ги нарекоха "екскурзианти" Снимка: Facebook / Kiril Petkov

Пострадали от пожарите в село Воден нарекоха ги нарекоха "екскурзианти"

Жителите на село Воден, пострадали от големия пожар, не приеха приветливо съпредседателя на ПП-ДБ Кирил Петков и бившия премиер акад. Николай Денков. Местните ги нарекоха "екскурзианти" и ги изгониха от района на бедствието.

„Изчезвайте, екскурзианти такива! Изчезвайте, да ви няма. Екскурзианти не ми трябват,“ обърна се един от жителите към Петков, когато той се опита да разговаря с него. Сцената се разигра пред кметството на селото, информира БГНЕС.

По-рано същия ден Петков обяви, че заедно с Денков са прелетели над селото с малък самолет. Бившият премиер сподели, че докато летял, му хрумнала идея как да се справят с пожара. Той предложи 8 малки самолети с термокамери да патрулират, за да установяват къде има пожари.

Двамата са прелетели и над големия язовир до село Воден, от който, ако имахме самолети, оборудвани за гасене на пожари, можеха да загребват по 6 тона вода директно от язовира. „Един такъв самолет може да излее до 30 тона вода на час над засегнатите горски масиви. Това също би предотвратило неконтролирания пожар. Трябват превантивни мерки, които работят, а не само да се тича след трагедиите,“ посочи Петков.

Големият пожар в село Воден избухна в сряда. Огънят обкръжи селото и изгори къщите на много местни жители, които се почувстваха изоставени, след като институциите не успяха да се намесят навреме.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    8
    Обаче всъщност...
    Още повече като се замисля,крадливите герберуги и депесари са едно и също нещо с ДеБил-ПеПеругите,затова и имаха сглобка на далаверата,кражбата и корупцията! Да не забравяме,че Простото и Ококореното ощетиха България с милиони като купуваха руски газ на завишени цени заради ползването на посредници и това е само една малка част от безкрайните им далавери!
  • 1
    7
    Обаче, всъщност
    Като се замисля, от крадливите гереберуги и върхушката на депесарите по-крадлива сган няма...Като скакалци са - откъдето минат, трева не никне ( справка бетонирания кей на Русе от крадливото джудже) .Затова беснеят сега по форумите, че изтърваха за малко кокала...
  • 6
    6
    Всъщност...
    Аз съм третополовият джендър хомосексуалист с многото никове. Простото и НевДенков е трябвало да отнесат и няколко шута в джендърските задници,вдигнатите пенсии не могат да се сравнят с грабежите на ДеБил-ПеПерастката сган. Ясно се видя кои боклуци са най мразените политици в България - боклуци като Простото и Плъха
  • -16
    5
    Всъщност...
    Тези от това село, 90% мангали, май са си получили каквото заслужават. Нямаха нищо против срещу тъпунгера пишман министър на МВР, един от пуделите на Пеевски, но нормалните хора ги подразнили. Сигурно с това, че от 7 юли пенсиите им са вдигнати с 11% благодарение на правителството на академик Денков, докато при Тиквун са били замразени 12 години. Айде сега да отидат да върнат повишението. И какво лошо са им направили, че са ги посетили, а са ги посрещнали с простащината си! По-страшно от промитите мозъци и тоталното опростачване няма, а Господ наказва лошотията.
  • 9
    4
    123
    А защо не са ги опухали едно хубаво ? Денков е чист педераст, можеха поне да му го кажат в очите. Холандската преса писа, че на срещата с марк рюте са прехвърчали искри помежду им. Щом холандците са го написали...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари