Катето Евро: Ще получа пенсия, като умра!

1
Трябва да работя до гроб, за да ми дадат 200 лева
Трябва да работя до гроб, за да ми дадат 200 лева Снимка: NOVA

Трябва да работя до гроб, за да ми дадат 200 лева

Популярната българска актриса Катя Евстатиева, известна като Катето Евро, направи обезпокоителни разкрития относно пенсионното си осигуряване. В интервю за "България Днес" артистката сподели притесненията си относно бъдещето.

"Ще получа пенсия, след като умра", заяви актрисата, добавяйки, че според нейните изчисления ще трябва да продължи да работи дълго време, за да получи минимално пенсионно възнаграждение от около 200 лева.

Причини за ситуацията

Основната причина за затрудненията с пенсионирането ѝ е свързана със спецификата на работата ѝ в киноиндустрията. "Цял живот се е снимала във филми на хонорар, а не на щат", обясни звездата от филма "Оркестър без име".

"Не ми стигат години за социална пенсия. Трябва да стана на 70, за да я получавам", поясни актрисата, която е добре позната на публиката с ролята си на Рени от култовия филм. "Сега съм зеро", допълни тя.

Самокритични размисли

Катето Евро признава и собствените си пропуски в планирането на пенсионното си осигуряване. "Ама и аз съм си била малко глупавичка, че не съм се осигурявала в частни пенсионни фондове", сподели актрисата, въпреки че подчертава, че винаги е плащала данъците си коректно.

Настояща финансова ситуация

Въпреки пенсионните затруднения, актрисата поддържа стабилно финансово състояние благодарение на лични спестявания и наследство от покойния си съпруг Георги. Допълнителни приходи ѝ носят участия в рекламни кампании, някои от които реализира със сина си Сашо Кадиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    иванова
    Абе, в колко филма се е снимала тази. Освен Оркестър без име не се сещам за дръг. Пък като е такава звезда в кой театър е играла. аман от Катето,сбъркания й син
  • 9
    4
    daskal
    Извинявайте, ама те хонорарите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО подлежат на облагане - данъчно и осигурително. Освен това щом има "стабилно финансово състояние", спокойно може да си купи трудовия стаж. Не разбирам каква ѝ е драмата. Особено от позициите на човек, на когото цял живот са му удържали и удържат данъци и осигуровки, без да го питат иска ли, или не. И да, задала се е мизерна пенсия.
  • 8
    3
    Spermaman
    Завалийката! Пък да разчита на смотаничкия си син, още по завалийката!
  • 7
    2
    Стругар
    Ама то "с ти ядеш ли тик-как" по филмите не става. нЕма как с внука на Тошко Живков по реалити курва, пък после пенсия.
  • 8
    1
    Петър
    Да и дадат пенсия от дискотеките Там има стаж за две пенсии,с млади момчета на които плащаше
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Симпозиум на гинеколози. На подиума се качва председателят и почва реч:
- Колеги, къде бъркаме?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари