Сашо Кадиев се ожени

4
Дъщеричката на тв водещия бе шаферка
Дъщеричката на тв водещия бе шаферка Снимка: Инстаграм / Деси Стоянова

Дъщеричката на тв водещия бе шаферка

Актьорът и телевизионен водещ Александър Кадиев официално встъпи в брак със своята дългогодишна приятелкаманекенката Ивелина Чоева. Двамата избраха да отпразнуват този важен момент в живота си със стилна и камерна сватбена церемония, разположена сред живописните лозя на българска винарна. Събитието премина в духа на елегантност и уют, като на него присъстваха само най-близките приятели и семейството на младоженците.

Сватбата привлече вниманието на много известни личности от родния шоубизнес, които не пропуснаха да изразят радостта и вълнението си от големия ден на двойката. Сред тях бе и актрисата Евелин Костова, която сподели в Инстаграм: „Значи другата сватба, която съм следила така, е на принц Хари! Честито на младоженците! Свекито е топ“. Тази закачлива публикация внесе допълнителна доза хумор и позитивна енергия в празника.

На сватбата присъства и дъщеричката на Александър Кадиев от връзката му с хореографката Таня Тончева – малката Катерина, която бе в ролята на шаферка. Катерина, родена на 19 март 2015 година, украси церемонията с невинността и чаровната си усмивка, като даде специален принос за магията на деня.

Купонът не закъсня, а специално внимание привлече майката на младоженеца – обичаната актриса Катерина Евро, която успя да добави своя уникален щрих към събитието. По време на веселбата тя се качи на сцената и произнесе една от най-емблематичните си реплики от филма „Оркестър без име“: „Сега искам да ви изпея една песен за море, любов и още нещо. Специално за Ивето Кадиева“. Този момент внесе настроение и носталгия сред гостите, припомняйки за най-добрите моменти от легендарното българско кино.

Телевизионната водеща Деси Стоянова, която дълги години бе партньорка на Кадиев в предаването „Преди обед“, също не пропусна да отбележи важния момент в социалните мрежи с емоционалните думи: „Тя и той завинаги“. Тези думи символизираха не само обединението на двамата влюбени, но и приятелството и подкрепата, които Деси и Сашо изградиха през годините.

Един от най-запомнящите се моменти от сватбата бе, разбира се, хуморът на Катерина Евро. В кратко видео, споделено от Деси Стоянова, актрисата пошегува се с новия етап в живота на сина си: „Много се гордея, че отгледах едно дете, което, колкото и да мислихме за идиот, всъщност е един сериозен мъж, който встъпва в законен брак с красавицата Ивелина Чоева. Доволна съм, приятели. А най-хубавото е, че повече няма да живее у нас. Няма да пита „Майко, какво сготви? Защо е солено?“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    Швейк
    колко пъти, колко пъти, един ли сто ли.....,колко пъти.....
  • 2
    5
    Аз
    Дайте и датата на развода де!
  • 4
    4
    Неравностойно
    Значи за сватбата на Съшето пишете, а за сватбата на Бленчито нищо. Защо така? Последно нашичкият женен ли е или е разведен?
  • 0
    3
    русе
    Просто живее в сянката на майка си ... не е лесно!
  • 7
    2
    ТВ фен
    Жалък боклук, на който майка му си показа циците и стана "звезда"! Защо ни занимавате с това нищожество???
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

В България да имаш проблем с алкохола означава, да ти свърши пиенето!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари