Катастрофа затруднява трафика на магистрала "Тракия"

0

Има пострадал при инцидента

Пътен инцидент затруднява движението на автомагистрала "Тракия".

Сериозна катастрофа между два леки автомобила предизвика задръстване край пътен възел "Вакарел" на автомагистрала "Тракия" в събота следобед. Инцидентът е станал в изпреварващата лента, като един от водачите е пострадал и е откаран за преглед в болница, съобщиха от пресцентъра на Министерството на вътрешните работи (МВР), предаде Българската телеграфна агенция (БТА).

Сблъсъкът е довел до образуване на значително задръстване в района, като органите на "Пътна полиция" са предприели бързи мерки за пренасочване на трафика през аварийната лента. Това временно решение цели да облекчи натоварването и да предотврати допълнително увеличаване на опашката от автомобили.

Експертите от "Пътна полиция" извършват подробен оглед на мястото на произшествието, за да установят причините за катастрофата и да съберат необходимите доказателства. След приключване на огледа, ще бъдат предприети действия за преместване на катастрофиралите автомобили, с цел освобождаване на платното за движение.

Инцидентът подчертава важността на повишеното внимание при шофиране, особено в натоварени участъци като автомагистралите. Водачите се призовават да спазват стриктно правилата за движение, да поддържат безопасна дистанция и да бъдат особено бдителни при изпреварване.

Очаква се нормализиране на движението след приключване на разследването и отстраняване на повредените автомобили от пътното платно. Шофьорите, пътуващи в посока София, се съветват да се информират за актуалната пътна обстановка и при възможност да обмислят алтернативни маршрути, за да избегнат забавяния.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари