Катастрофа на жълтите павета

0

Инцидентът затруднява трафика в идеалния център на София

Катастрофа затруднява движението в идеалния център на София.

Инцидентът се е случил на жълтите павета, точно до сградите на президентството, Българската народна банка (БНБ) и Народното събрание.

Според информацията на място има екип на Пътна полиция, който регулира движението и извършва разследване на причините за катастрофата. Първоначалните данни сочат, че единият от водачите е опитал да направи обратен завой в нарушение на правилата, като е пресекъл двойната непрекъсната линия на маркировката. Това нарушение е довело до сблъсък между двата леки автомобила.

По данни на очевидци и на Пътна полиция, настилката е била мокра заради дъжда, който се е изсипал над София буквално минути преди инцидента. Мократа настилка вероятно е допринесла за трудността на маневрите и е усложнила ситуацията.

При катастрофата има нанесени материални щети по двата автомобила, но за щастие няма пострадали хора. Въпреки това, инцидентът създаде сериозни затруднения за движението в централната част на града, където трафикът е особено интензивен в този час на деня.

Екипите на Пътна полиция остават на мястото на произшествието, за да регулират движението и да подпомагат разчистването на мястото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари