Кола се заби в автобус с румънски туристи в Бургас

0

Шофьорът на автомобила е санкциониран с фиш на стойност 300 лева

В Бургас се е случил инцидент, при който лек автомобил и автобус с румънска регистрация, пълен с туристи от северната ни съседка, се сблъскват. Катастрофата става на малко разстояние от Университетската многопрофилна болница за активно лечение - Бургас. Според свидетели, някои от румънските туристи са се държали арогантно и дори са се опитали да изгонят репортер на местната медия „Флагман.БГ“ от мястото на инцидента.

Преди сблъсъка, двете превозни средства са се движили по улица „Струга“, в посока към светофара на болницата. Шофьорът на автомобила, който е със старозагорска регистрация, е шофирал с превишена скорост и не е спазил необходимата дистанция, което е довело до удара с автобуса. За щастие, по автобуса не са нанесени щети, но предницата на лекия автомобил е пострадала сериозно.

След инцидента е подписан двустранен протокол, като се очаква щетите по автомобила да бъдат покрити от застраховката „Гражданска отговорност“. Шофьорът на автомобила е санкциониран с фиш на стойност 300 лева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    Русенец
    Дунав мост, вие сте идиоти. Прочетете чл.39, ал.1 от ЗАНН и ще разберете, че НЯМА ФИШ НА СТОЙНОСТ 300 ЛЕВА. За маловажни случаи на административни нарушения, установени при извършването им, когато това е предвидено в закон или указ, овластените контролни органи могат да налагат на местонарушението глоби в размер от 10 до 50 лв. За наложената глоба се издава фиш, който съдържа данни за самоличността на контролния орган и на нарушителя, мястото и времето на нарушението, нарушените разпоредби и размера на глобата. Фишът се подписва от контролния орган и от нарушителя, че е съгласен да плати глобата, и се изпраща на финансовия орган на съответната общинска администрация за изпълнение. На нарушителя се дава препис, за да може да заплати доброволно глобата.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари