Къща пламна на популярна улица в Созопол

1
Улицата е била пълна с туристи
Улицата е била пълна с туристи

Улицата е била пълна с туристи

Късно снощи пожар в Созопол за малко не се превърна в сериозна трагедия, след като забравен фритюрник причини инцидент в една от къщите на популярната "Веселата уличка". За щастие, бързата реакция на местните пожарникари предотврати разрастването на огъня, като пострада само навесът в задния двор на имота, съобщи Флагман.

Случката се е разиграла в момент, когато улицата е била изпълнена с туристи, тъй като тя е сред най-посещаваните места в града. Пожарът е предизвикан от забравения фритюрник в дома на възрастна жена. Според свидетелката и дъщеря на собственичката, Мариета П., намесата на пожарникарите е била решаваща, като дори силният вятър е допринесъл за бързото разпространение на огъня.

"Пожарът избухна в къщата на майка ми заради фритюрник. Благодарение на бързата реакция на пожарникарите, огънят не се разпространи повече и завърши с изгорял навес в задния двор. Това се случи след проливния дъжд, а не преди него. Вятърът беше от голямо значение и подпомогна огънят да се разгоря нагоре", споделя тя и поднася извинения за причиненото напрежение и стрес на всички, засегнати от инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари