Кандидатът за премиер на ГЕРБ-СДС ще стане ясен в понеделник

0
В понеделник сутринта кандидатът за премиер ще получи папката
В понеделник сутринта кандидатът за премиер ще получи папката Снимка: БГНЕС

В понеделник сутринта кандидатът за премиер ще получи папката за съставяне на правителство от Румен Радев

В понеделник президентът Румен Радев ще връчи папката за съставяне на правителство на ГЕРБ-СДС. Ще я получи кандидатът за министър-председател на коалицията. Името му ще стане ясно на 1 юли в 9 часа сутринта, беше лаконичен бургаският депутат и общински лидер на ГЕРБ Андрей Рунчев.

За БНР Бургас той коментира работата на новото Народно събрание и ниската избирателна активност на последните избори на 9 юни:

„Това, което е зададено като дневен ред се изпълнява. Тази седмица например са главно изслушвания на министрите от служебния кабинет., по теми, които са на дневен ред в обществото".

Знае ли се отсега кой е кандидатът за премиер на ГЕРБ-СДС, който ще получи папката от президента Румен Радев?

В понеделник сутринта кандидатът за премиер ще получи папката. Нашият лидер на ГЕРБ Бойко Борисов ще бъде заедно с него.

Каква е Вашата гледна точка за ниската избирателна активност на последния вот 2 в 1?

Вече минаха няколко седмици от изборите. Ясни са мотивите, причините това да се случи, всякакви фактори има, които са повлияли на ниската избирателна активност. Със сигурност и ние като политици осъзнаваме своята вина.

Персонално в област Бургас смятам, че сме си свършили добре работата. В нашите срещи с гражданите, получавахме значително одобрение и подкрепа за политиките, които следваме, но сме разочаровани, защото има разминаване между обещанията и действията на хората.

Със сигурност можехме да реализираме още един мандат, но заради ниската избирателна активност този мандат отиде във „Величие“, посочи още Андрей Рунчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари