Калин Стоянов: Приех сериозно поканата на Делян Пеевски да участвам в изборите

0
Бившият вътрешен министър се включва в тази кампания като безпартиен и от гражданска квота
Бившият вътрешен министър се включва в тази кампания като безпартиен и от гражданска квота Снимка: Facebook / Kalin Stoyanov

Бившият вътрешен министър се включва в тази кампания като безпартиен и от гражданска квота

Бившият министър на вътрешните работи Калин Стоянов ще бъде втори в листата на коалиция „ДПС – Ново начало“ в Бургас

По този повод той даде изявление в личния си фейсбук профил, в което пише:

През целия си съзнателен живот съм бил полицай. Това са 25 години в които съм част от системата на МВР. Завършил съм Академията на МВР с грамота и второ място по успех в най- големия випуск до момента. Започнал съм от най- ниското ниво и съм минал през почти всички длъжности изкачвайки стълбицата до ниво министър. Винаги съм стоял встрани от политиката и никога не съм искал да се занимавам с друго освен с МВР.

Бях несправедливо обвиняван от хора, на които отказах политически назначения.

Решението ми да остана верен на професията, а не на политически лидери, хвърли последните в страх за собствената им кожа и кокал.

Авторитетът, който изградих с работа и доверие, както в системата, така и в международните партньорски служби беше разчетен като заплаха от хора, които от години спъват развитието на страната в името на личното си оцеляване.

След като приключи добре премислената и последователно проведена акция по политическото ми отстраняване от МВР пред мен се очертаха два пътя - да приема политическата загуба или да вляза в битка, за да докажа правотата на действията си. Избрах второто.

Приех сериозно отправената покана от г-н Делян Пеевски, за участие в предстоящите парламентарни избори.

Включвам се в тази кампания като безпартиен и от гражданска квота, какъвто и ще остана и за в бъдеще. Това е единственият вариант в момента за мен, чрез който ще мога да работя, като експерт в областта от която разбирам - вътрешни работи и сигурност.

Ще участвам в предстоящите избори, за да изоблича истинското лице на хората, които ви предлагат фалшивия си морал и опаковат тежките си зависимости с несъществуващи принципи.

Ще разчитам на всички български граждани, които виждат в мен човек решаващ проблеми и са разбрали, че държа на думата си. Очаквам подкрепата и на всички колеги от МВР, които ми симпатизират и на които успях да спечеля доверието.

За мен това е ново начало и вярвам, че най- доброто предстои!

Вярвам, че България трябва да започне да се развива на чисто.

Калин Стоянов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Истината лъсна...
    Не бил човек на свинята Пеевски докато беше министър. А каква излезе тя - сега е в неговата листа. Само измама и лъжи в тази България. Докога?
  • 2
    2
    Мунчо
    Идиот
  • 5
    1
    М-дааааа
    Боклук до боклука, мила моя майно льо! А вие си пийте ракията и си празнувайте „независимостта“!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари