Калин Стоянов: Има загинал след взривовете на фойерверки

0
Калин Стоянов дава актуална информация за трагичния инцидент
Калин Стоянов дава актуална информация за трагичния инцидент

49-годишен мъж, който е бил хоспитализиран в "Пирогов" с 35% изгаряния и силно обгазяване, е починал

Вътрешният министър Калин Стоянов даде актуална информация за трагичния инцидент, който се случи вчера в складове за фойерверки край Елин Пелин. Вчерашните взривове са довели до смъртта на един човек, а други двама са в критично състояние.

Според информацията на министъра, 49-годишен мъж, който е бил хоспитализиран в "Пирогов" с 35% изгаряния и силно обгазяване, е починал. Лекарите продължават да се борят за живота на дъщеря му, която е получила 85% изгаряния и е в критично състояние, информира БНТ.

Министър Стоянов съобщи, че в момент на инцидента в складовете са се намирали двама души - мъж на 60 години и 22-годишният син на собственика. За тях няма информация за сериозни наранявания, но ситуацията остава под контрол на местните власти и медицински екипи.

Тази сутрин, за съжаление, складът на хранителната верига, намиращ се в същия район, отново се е възпламенил. Пожарникарските екипи са били бързо на мястото, за да се справят с новото огнище на пожар.

Инцидентът предизвика тревога сред жителите на Елин Пелин и околните райони. Местните власти и служители на МВР - София област продължават разследването на причините за взривовете. Очаква се резултатите от експертизите да хвърлят светлина върху причините, довели до тази трагедия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари