Трета жертва на трагедията в Елин Пелин

1
Калин Стоянов обяви, че е открито още едно тяло
Калин Стоянов обяви, че е открито още едно тяло Снимка: NOVA

Открито е още едно тяло

След взривовете в складовете за фойерверки в Елин Пелин, стана ясно, че в близост до входа на склада е открито тяло. Инцидентът предизвика сериозни опасения сред местните жители, а властите продължават разследването, за да установят причините за взривовете и да осигурят безопасността на района.

Вътрешният министър Калин Стоянов посети мястото на инцидента и направи изявление за състоянието на разследването. Тялото ще бъде изнесено днес. Ще направим всичко възможно да разкрием подробностите около случилото се и да осигурим безопасността на всички граждани в района“, заяви министърът. Това посещение е второто му в Елин Пелин след трагичния инцидент.

Местната община изрази съболезнования към семействата на пострадалите и увери, че ще направи всичко възможно да подкрепи жителите на града в този труден момент. Складовете за фойерверки са разположени в индустриалната зона на града, която обикновено е далеч от населените части. Въпреки това, силата на експлозиите беше такава, че бе усетена и в централните части на Елин Пелин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари