Как посрещнаха Джулай морнинг по Черноморието и по Дунава?

1
Енергията е много специфична
Енергията е много специфична Видео: NOVA

Енергията е много специфична

Хиляди хора посрещнаха първите слънчеви лъчи по родното Черноморие на 1 юли. Подготовката на Джулай морнинг започна още на 30 юни с рок концерт в Бургас, като след събитието, повечето хора се насочиха направо към плажа.

Енергията е много специфична, всеки надвива своите навици, за да посрещне изгрева. Джулай морнинг символизира обединяването на хората и чистотата на духа”, разказват бургазлии, цитирани от NOVA.

Край Тутракан до р. Дунав също се събраха да посрещнат слънцето с концерт. „Слънцето изгрява точно над реката и винаги има нещо магично в това - символ на новия живот и цялото зараждащо се настроение”, разказа Наско от БТР.

Джулай морнинг в Тутракан се празнува от 30 юни, като изпращаме първото юнско слънце и посрещаме първото юлско”, обясни кметът на града Димитър Стефанов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    4
    Красс
    Нормалните хора си имат и отпуски и ги ползват за каквото си искат,включително и за посрещане на изгрева ! Изживяването е супер,но това няма как да го обясниш на хора със скучен живот и скучна мисъл !
  • 3
    3
    Оффф
    През живота си, с изключение на глупотевината казарма и училищата нямам спомен да съм ставал преди 13 часа. Вече съм 60+. И нещата се задълбочават. За мен изгрева е великолепен повод да си легна. Да си сънувам, понякога и безпаметно, че ми предстои истинското и вълшебно време, без мазни, потни и вонящи хорица по улиците, без градските шумотевици, времето в което няма ужасяващата досада да си комуникирам със случайно срещнати сурикати. Наричайте го както си искате, социопатия или друго, но мен общуването с хора ме изморява. Изтощяващо тъпи са.
  • 1
    2
    До 1
    Ти нали си спиш, кво те бъркат хората, които си имат други виждания. Кои ходят? - отпускари, ученици, учители, хора на смени, много млади хора, които не ги бърка да не спят една нощ. Имам познати с хубави професии и си взимат 1 ден отпуск, защото няма как да отидат на работа наистина или са пропътували някакви км. Има и пенсионери, които така или иначе си стават рано и отиват на брега за изгрева. Но няма как да ти се обясни защо точно тогава е важно да видиш изгрева...
  • 3
    1
    hr373b
    Нормалните хора на 1 юли 2024 в понеделник са на работа и нямат време да се занимават с такива педераски глупости.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Каква е мисълта на всеки мъж?
- При толкова много жени, как на мен ми се падна най проклетата?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари