Къде спира токът в област Русе на 8 август 2024

2
Бюлетин за планови прекъсвания
Бюлетин за планови прекъсвания

Бюлетин за планови прекъсвания

В периода от 5 до 9 август 2024 година, между 08:30 и 16:30 часа, в област Русе ще бъдат извършвани неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия. В резултат на тези дейности, електрозахранването ще бъде временно прекъснато в района на село Сандрово.

По-конкретно, засегнати ще бъдат улиците „Ангел Кънчев“, „Бузлуджа“, „Георги Бенковски“, „Панайот Волов“, „Панайот Хитов“, „Розова долина“ и „Христо Ботев“. Прекъсванията ще обхванат не само домовете и офисите в този район, но също така и кабелните оператори за телевизия и данни, помпените станции на „Водоснабдяване“, възобновяемите енергийни източници (ВЕИ) и базовите станции на мобилните оператори.

„Електроразпределение Север“ АД изказва своите извинения към клиентите за възникналото неудобство и се надява на тяхното разбиране. Компанията уверява, че ремонтните дейности са наложителни за подобряване на качеството на електроподаването в региона.

За допълнителна информация относно плановите прекъсвания, жителите могат да се обадят на телефон 0700 1 61 61. „Електроразпределение Север“ АД ще предоставя актуална информация за хода на ремонтите и възможни промени в графика.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари