Кабинетът ще разгледа предложение за нов размер на социалната пенсия за старост

0
Очаква се служебният кабинет да одобри годишния отчет за дейността на НЗОК
Очаква се служебният кабинет да одобри годишния отчет за дейността на НЗОК Снимка: Министерски съвет / Facebook

Очаква се служебният кабинет да одобри годишния отчет за дейността на НЗОК

Проект на Постановление за определяне на нов размер на социалната пенсия за старост предстои да разгледа служебният кабинет на заседание от 11:30 часа, съобщиха от пресслужбата на кабинета.

В дневния ред е решение за отчуждаване на имоти във връзка с изпълнението на проекта за модернизация на железопътната линия София – Пловдив: железопътни участъци София – Елин Пелин и Елин Пелин – Септември, на територията на област София и Софийска област.

Очаква се служебният кабинет да одобри годишния отчет за дейността на Националната здравноосигурителна каса за 2023 година, както и годишния отчет за изпълнението на бюджета на здравната каса за миналата година.

Служебните министри ще обсъдят приемането на отчет за изпълнение на Националната програма за овладяване популацията на безстопанствените кучета на територията на България за 2023 година, информираха още от правителствената пресслужба.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари