Изтече името на победителя в „Игри на волята“

0
Финалната битка в „Игри на волята“ беше между трима мъже, но само един излезе победител
Финалната битка в „Игри на волята“ беше между трима мъже, но само един излезе победител

Финалната битка в „Игри на волята“ беше между трима мъже, но само един излезе победител

Добрин Добрев е обявен за победител в последния сезон на „Игри на волята“, според информация, разпространена от Intrigi.bg. Снимките на риалити шоуто вече са приключили, като 22-годишният шампион по калистеника е успял да завоюва голямата награда.

Финалната битка се е провела изцяло между мъже, като сред тримата финалисти са били и кросфинтърът Георги Гешев, както и хърватският състезател Раду Сулеак.

Добрин Добрев не е непознат на калистениката и стрийт фитнеса, като преди участието си в „Игри на волята“ редовно е тренирал на подобни трасета във функционалните фитнес зали. Миналата година, на 21-годишна възраст, той предлага брак на своята половинка Йоана Велева, която също е шампион по калистеника.

В рамките на предаването, Добрин се състезава като част от жълтото племе „Гордите“ и според източници от екипа, той ще донесе много победи на своя отбор. В този сезон, който ще се отличава с рекордно много епични битки, финалната между финалистите ще бъде особено брутална.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    А второ и трето
    Място за кого са?
  • 1
    1
    Аз
    Е не е етично тона,което правите.Зрителят губи интерес когато знае предварително финалният резултат, а има много хора.а,които гледат предаването.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари