Иво Инджов: Манол Пейков бе крайно неубедителен в защита на "сглобката" с Борисов и Пеевски

1
Докато с право бичува Пеевски, неглижира завладяването на държавата при 12 годишното управление на Борисов
Докато с право бичува Пеевски, неглижира завладяването на държавата при 12 годишното управление на Борисов Снимка: Иво Инджов / Facebook

Докато с право бичува Пеевски, неглижира завладяването на държавата при 12 годишното управление на Борисов

Кандидатът за депутат Манол Пейков предизвика вълна от коментари в социалните мрежи след участието си в сутрешния блок на Българската национална телевизия. В интервю с водещия Георги Любенов, Пейков направи опит да защити т.нар. "сглобка" между ГЕРБ, ДПС и "Продължаваме промяната", но според мнозина наблюдатели аргументите му останаха неубедителни.

В своя профил в социалната мрежа Facebook, политическият наблюдател Иво Инджов коментира изявата на Пейков, подчертавайки противоречията в позицията му: "Манол Пейков крайно неубедителен в защита на "сглобката" с Борисов и Пеевски. Геополитиката победила моментно борбата с корупцията..."

Инджов отбеляза, че докато Пейков остро критикува Делян Пеевски, той същевременно омаловажава проблемите, свързани с управлението на Бойко Борисов: "И докато с право бичува Пеевски, неглижира завладяването на държавата при 12 годишното управление на Борисов. Най-лошото в него било "орташкия стил" и гасенето на пожари, вместо решаването на проблеми."

Инджов също така изрази скептицизъм относно възможността за нова политическа конфигурация, ако ГЕРБ успее да се дистанцира от влиянието на Пеевски: "Нова сглобка, ако "ГЕРБ се еманципира от Пеевски"?"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари