Ивайло Мирчев: Трябва да изкореним корените на храста, зад който се крие Бойко Борисов

0
Депутатът настоява за разкриване на истината за ролята на Делян Пеевски
Депутатът настоява за разкриване на истината за ролята на Делян Пеевски Снимка: БНТ

Депутатът настоява за разкриване на истината за ролята на Делян Пеевски

Ивайло Мирчев, депутат от "Продължаваме Промяната", отправи остра критика към политическата система в България, акцентирайки върху необходимостта от премахване на задкулисните влияния и корупционните практики. В изявление пред медиите, Мирчев подчерта важността на разкриването на истината за връзките между ключови фигури в българската политика.

"Много хора казват: „Вие все за Пеевски говорите, говорете за бъдещето". Преди да говорим за бъдещето и да садим дръвчета и фиданки, първо трябва да изкореним корените на храста, зад който се крие Борисов", заяви Мирчев, подчертавайки необходимостта от справяне с настоящите проблеми преди да се обсъжда бъдещето на страната.

Депутатът посочи Ахмед Доган и Бойко Борисов като ключови фигури, които биха могли да предоставят важна информация за ролята на Делян Пеевски в политическия живот на България. Той призова Доган да сподели своите познания, вместо да отправя призиви към други партии за обединение срещу Пеевски.

Мирчев изрази съмнения относно независимостта на ГЕРБ от влиянието на Пеевски, посочвайки липсата на ясен отговор от страна на Борисов по този въпрос. Той представи данни, показващи множество случаи на синхронно гласуване между ГЕРБ и ДПС в последните четири парламента.

Критика беше отправена и към българските служби за сигурност и прокуратурата за тяхното бездействие по отношение на обвиненията срещу Пеевски от страна на САЩ. Мирчев подчерта необходимостта от разследване на предоставената информация и изслушване на свидетели като Цветан Василев.

Депутатът коментира и опитите за конституционна реформа, изразявайки разочарование от решението на Конституционния съд да отмени промените, въпреки положителната оценка на Европейската комисия. Той свърза това решение с влиянието на Пеевски и председателя на Върховния административен съд, Георги Чолаков.

В заключение, Мирчев призна за грешки, допуснати по време на последното редовно управление, но подчерта необходимостта от продължаване на борбата срещу корупцията и задкулисните влияния в българската политика.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Запознат
    Шиши Мирчев е липсващото звено между човека и свинята,събирателен образ на всичко тъпо и уродливо,тоест ДеБел-ДеБил.Не случайно споменах,че свинята е събирателен образ на БКП защото Шиши Мирчев е издънка на БКП партиен секретар както всички останали дебил-пеперасти превърнали се в първи евроатлантици!
  • 0
    2
    Запознат
    Свинята е събирателен образ на БеСеПе/бкп
  • -3
    1
    Мухахахахаха
    ДеБелата и мазна свиня Мирчев забрави когато в същия този храст Боко и Шиши чукаха в гъза и устата него и останалите ДеБил-ПеПерасти в името на сглобката.Свинята Мирчев е рядко гнусен екскремент и трябва да бъде изпратен в свинекомплекса където да рине лайната на роднините си докато е жив тъй като не става за нищо друго!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари