Ивайло Мирчев: МВР не пипа пишман купувачите на гласове на Пеевски

1
Мирчев говори за безпрецедентната мобилизация на знайни и незнайни герои на ъндърграунда и лихварския бизнес при купуването на гласове, сред които и Цецо Гербера в Русе
Мирчев говори за безпрецедентната мобилизация на знайни и незнайни герои на ъндърграунда и лихварския бизнес при купуването на гласове, сред които и Цецо Гербера в Русе

Не може повече мутри от 90-те години да ни диктуват дневния ред и да определят кой ще управлява

В навечерието на изборите, народният представител Ивайло Мирчев отправи сериозни обвинения относно купуването на гласове и влиянието на бизнесмена Делян Пеевски върху политическия процес в България. В емоционален пост в социалните мрежи, Мирчев алармира за опасността, която според него заплашва демокрацията в страната.

"В тази кампания стигнахме до момента, в който Пеевски е решил да купи изборите и да вкара възможно най-много депутати в парламента. Това е изключително опасно за демокрацията в България", заяви Мирчев.

Той обвини полицията в бездействие, твърдейки, че тя "си е затворила очите и действа като чадър за купувачите на гласове". Според Мирчев, местните полицейски служители са наясно със ситуацията, но липсва политическа воля за справяне с проблема.

Народният представител описа сложна система за купуване на гласове, която според него е свързана с Пеевски. Той твърди, че регионални координатори събират лични данни на купувачи на гласове и ги предоставят на Министерството на вътрешните работи, което след това ги "предпазва" от преследване.

Мирчев изрази загриженост относно участието на "известни мутри от 90-те години" в процеса на купуване на гласове, подчертавайки сериозността на проблема.

"Не може повече мутри от 90-те години да ни диктуват дневния ред и да определят кой ще управлява и кой ще бъде в следващия парламент", категоричен бе той.

Народният представител твърди, че Пеевски има значително влияние върху няколко политически партии, включително ГЕРБ и БСП, и че се е споразумял с Орлин Алексиев от "Има такъв народ". Според Мирчев, ако Пеевски успее да вкара 30 депутати в следващия парламент, той ще се превърне в ключов фактор, влияещ върху поне 140 народни представители.

В заключение, Мирчев подчерта, че целта му е не само да отстрани Делян Пеевски от обществения живот на страната, но и да предотврати появата на "нов Делян Пеевски".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Пеевски
    Тоз като пи мазно кафенце в скута ми заедно с ДеБелия мравояд Бойкикев,не писка толкова. Сега обаче яко изгладня като остана извън парламента и започна да писка за купуване на избори,мазният плазмодий...иска пак да му напълно устата
  • 2
    4
    Википедия
    Този мирчеф е зависим от американците, зависим е от финансирането от многото американски фондации. За дружката му ристю се доказа, че от много години получава грантове от американски фондации. Неслучайно прокараха чрез промените в конституцията двойни граждани да могат да бъдат депутати и министри - тези продажници не се интересуват от България, те мразят България!
  • 2
    3
    Учуден
    Учуден съм,че този ДеБел ДеБил все още не е следствен заедно с останалата ппдб корумпирана и продажна сган - нека пожелаем на свинята Мирчев никога повече да не осмърдява народното събрание
  • 2
    2
    Нов Кмет
    ДинавПрост, колко плащат ДеБул-ПеПерастите за да публикувате всеки ден простотиите на ДеБелата свиня Мирчев,доказан патологичен лъжец ? ДеБелата свиня го опъва Пеевски по време на сглобката,ама тогава му харесваше,нали ?
  • 0
    1
    Йхуъ
    На този трябва да му бъде забранен публичният достъп до медии! Абсолютен мошеник е и е абсолютен предател! Не знае какво е морал, не знае какво са български национални интереси, не знае защо мрази България, не знае защо мрази християнството.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама ескимоси се прибират вкъщи:
- Къде ни е иглуто?
- По дяволите, забравих ютията включена!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари