Иран обеща отговор на Израел

0
Иранският лидер призовава за единство срещу действията на Израел
Иранският лидер призовава за единство срещу действията на Израел Снимка: АП / БТА

Иранският лидер призовава за единство срещу действията на Израел

Президентът на Ислямска република Иран, Ебрахим Раиси, отправи остри критики към Израел и западните държави във връзка с продължаващия конфликт в Близкия изток. В официално изявление, направено в понеделник, иранският лидер подчерта решимостта на страната си да реагира на действията на израелската държава.

"Престъпленията на Израел няма да останат без отговор", заяви президентът Раиси, визирайки продължаващите военни действия в ивицата Газа и напрежението в региона.

Иранският президент изрази недоволство от позицията на западните страни, обвинявайки ги в двоен стандарт и неспазване на обещания. Според Раиси, уверенията от страна на лидерите на Съединените американски щати и европейските държави за постигане на примирие в региона не са се оправдали.

"Изявленията на лидерите на САЩ и Европа, които обещаха прекратяване на огъня, се оказаха напълно неверни. Тези уверения дадоха възможност за извършване на нови нарушения", подчерта иранският държавен глава.

Раиси призова за солидарност сред съюзниците на Иран в региона, известни като "Оста на съпротивата", в която влизат групировки като ливанската "Хизбула" и палестинския "Хамас". "Хизбула и Оста на съпротивата не трябва да бъдат оставени сами в тази битка", допълни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    12
    Мухахахахаха
    Искаш да ми кажеш, че Художествената галерия(Борисова 47) в Русе е свърталище на гнусни русофили?! То верно директорката беше някаква рускиня, любителка на чашката, подобно на всяка рускиня
  • 1
    11
    Запознат бесарабски гей
    Ще направи както ще направи и бесарабският куросмук мартинчо в гъза ебан,но на него това му е мечтата де
  • 2
    10
    Мухахахахаха
    Да,също като бесарабската пръдлива и дрислива мишка,която много се прави на отворена в този сайт,но иначе не смее да се покаже като го повикаш и се скрива в лайняната си дупка мухахахаха бесарабският куросмук вече няколко пъти беше призоваван,но нещо го няма,явно не му се рискува да види какъв е ефекта на тухла върху лайно мухахаха
  • 0
    9
    Запознат
    "Ще направи", колкото проссия направи педерацията си годна за живот на руските добитъци, колкото Северна Корея "направи" успешно работеща и просперираща държава, толкова и Иран ще направят нещо.
  • 1
    8
    ФАКТ
    Аз съм бесарабският куросмук мартинчо и е факт,че Иран ще направят Нетаняху в гъза ебан
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари