Има ли летен Ковид-19 и какви са симптомите?

1
Изчерпа се имунитетът на хората след ваксинация срещу COVID-19 и след боледуването, предупреждава проф. Георги Попов
Изчерпа се имунитетът на хората след ваксинация срещу COVID-19 и след боледуването, предупреждава проф. Георги Попов Видео: NOVA

Изчерпа се имунитетът на хората след ваксинация срещу COVID-19 и след боледуването, предупреждава проф. Георги Попов

Проф. Георги Попов, началник на клиника по Инфекциозни болести, обясни причините за появата на COVID-19 през лятото, като подчерта, че имунитетът на хората след ваксинацията и след прекарано заболяване вече е изчерпан. Той добави, че вирусът непрекъснато мутира, което затруднява поддържането на траен имунитет.

Симптомите на летния COVID-19 са сравнително леки, като включват лека температура в диапазона от 37 до 38 градуса, болки в гърлото и лека кашлица. Може да има и стомашни проблеми. "Все по-рядко се среща и онзи симптом за промяна на обонянието", подчерта инфекционистът пред NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    До 2 и 3
    А вие дето сте гей двойката ПеПеруги (или то е само една ПеПеруга ?) можете да ползвате едни мазен негърски страпон срещу ковид на задника и гърлото,не се и съмнявам че го правите така или иначе де :)
  • 1
    3
    До 2
    Направо да отива в Донбас от руска страна. Оно (Ковид) там нет.
  • 5
    2
    До 1
    Може да ползваш руските Спутник V или ЭпиВакКорона и да подсилиш руската икономика.
  • -2
    1
    А-хаааа!
    Ясно! Щом ОТНОВО се предъвква темата за ковид-а, със сигурност Урсула ви е приготвила нови „ваксини“, с които да набоде вярващите говеда! Ма кой умрял, кой осакатял – няма значение, важното е бизнесът с Big Pharma да носи пари!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари