Илхан Андай: Тези дни шегата с абревиатурата ДПС е "Доган прави сараи"

1
Шегите с ДПС продължават, но зад тях стоят реални имоти и взаимоотношения
Шегите с ДПС продължават, но зад тях стоят реални имоти и взаимоотношения Снимка: bTV

Шегите с ДПС продължават, но зад тях стоят реални имоти и взаимоотношения

През последните години абревиатурата "ДПС" често е обект на различни шеги, като най-актуалната сред тях е „Доган прави сараи“ или „Движение път към сарая“. Тези думи използва журналистът Илхан Андай, коментирайки скорошното показване на сараите на Ахмед Доган в Росенец и Бояна. Според Андай, интересът към тези имоти е напълно нормален, предвид значимостта на личността на Доган и неговата роля в българската политика.

Журналистът също така подчертава, че Данаил Папазов, собственикът на тези имоти, е дългогодишен довереник на Доган. По негово мнение, фактът, че почетният председател на ДПС му е поверил имотите си, показва голямото доверие между тях.

Андай припомня, че в миналото тези сараи са принадлежали изцяло на Ахмед Доган и достъпът до тях е бил стриктно контролиран. Партийните активисти и симпатизанти са имали сериозни ограничения, докато бизнесмени са получавали по-бърз достъп. Той допълва още, че според негови наблюдения финансовите средства на Доган са на привършване.

Интересен детайл е и информацията, че Ахмед Доган в момента пребивава в база, собственост на Рамадан Аталай.

Андай разкрива също така, че преди година Делян Пеевски е споделил намерението си ДПС да достигне до 500 000 гласа на избори и да влезе в парламента „през парадния вход“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Запознат
    Това е "Читател" - русофилистик. Това обяснява много неща. Русофилите/русофилистиците от години се опитват да създават вътрешни напрежения в държавата, с една единствена цел - да отворят възможност за идола им - пРоссия да "освобождава".
  • 1
    3
    хи, хи,
    голям смях, двама се карат, третият /герб/ печели! 😁😁😁
  • 3
    2
    До 1
    A бе кретен, Та каква връзка има Андай с Доган ! Ти си абсолютен неинформиран ЛЪЖЕЦ ! Имаш ли представа, от кога съществува сайта ''Родопи 24 '' ,бе тиквеник ,недоклатен ! Не виждаш ли какво представлява ''Почетния'' ,че плюеш един журналист, говорещ истината за това ченге на КГБ.
  • 1
    1
    Читател
    Наритан от Доган преди години,този льохмнан Андай,явнно огладнял,иска да присламчи до Магнитски,който е с 98% отрицание от всички българи.Злоба,отмъщение,ненавист,излъчва близо година,иначе хрисимият на вид мюсюлманин от снимката.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари