Полиция охранява „летните сараи“ на Ахмед Доган

0
Данаил Папазов призовава Доган да напусне резиденцията
Данаил Папазов призовава Доган да напусне резиденцията Снимка: БГНЕС

Данаил Папазов призовава Доган да напусне резиденцията

Внезапно присъствие на полицейски екипи около „летните сараи“ на Ахмед Доган в парк „Росенец“ привлече вниманието на обществеността, веднага след като Данаил Папазов, собственикът на фирмите, които официално притежават имотите, призова почетния председател на ДПС да напусне резиденцията. Причината – Доган обитава мястото без правно основание.

Съществуват предположения, че Ахмед Доган е поискал охрана, обезпокоен от действията на бившия транспортен министър Папазов, който е известен с близките си отношения с Делян Пеевски.

В изявление до медиите, Папазов поясни:

„Във връзка с последните спекулации в медиите относно пребиваването на Ахмед Доган в имоти, притежавани от „Хермес Солар“ и „Делта Епсилон“, на които аз съм представляващ и краен собственик чрез фирма „Сигда“, заявявам следното:

„Хермес Солар“ и „Делта Епсилон“ са собственици на недвижими имоти в парк „Росенец“, област Бургас и в квартал „Бояна“, София. Ахмед Доган не е собственик или представляващ на тези дружества и няма никакви договорни отношения, свързани с ползването на тези имоти. Следователно, пребиваването му там е без основание и той трябва незабавно да ги напусне.“

Тази изненадваща ситуация се разрази след като на заседание на Централното оперативно бюро на ДПС в Росенец бяха изключени ключови фигури като Делян Пеевски, Халил Летифов, Станислав Анастасов и други висши представители на Движението, което доведе до нови въпроси за влиянието на Доган в ДПС и неговата власт над сараите.

Дали Ахмед Доган ще успее да задържи контрола върху тези имоти, остава открит въпрос.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Магнитски
    Де го чукаш,де се пука?
  • 4
    1
    Който слушка - папка.
    Държавата си пази отрочетата.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Мухахахахаха
    Майка ти да еба курва комунистическа ебана в гъза насран да еба в устата да еба - ще ядеш лайна бе,курво вмирисана...
  • ...
    Кръвожадните еврюги вилнеят, колят и бесят ! Никой не казва и копче. Но укронацистите са представяни за жертви, въпреки че са...
  • Фъй дъ РФ
    Ебаният в гъза комунистически хуйолап вече и от името си се отрича,сигурно ще се казва вече минетчо хахаха
  • Учуден
    Не съм учуден,че ебаната в гъза и устата комунистическа курва пак се прави на мъж,явно кремълските цигани са му се изредили...
  • Райчо
    При положение, че тираджията отнася 2 автомобила в лявата лента, за какво се бави толкова този съд ?!?!?! Ясно е като бял ден...