"Хизбула" атакува с дронове израелска база

0
Групировката твърди за успешно отблъсната израелска атака
Групировката твърди за успешно отблъсната израелска атака Снимка: БТА / АР / Baz Ratner

Групировката твърди за успешно отблъсната израелска атака

Проиранската групировка "Хизбула" извърши въздушна атака с бойни дронове срещу израелска военна база в Тират Кармел, разположена южно от град Хайфа. Това е третото нападение в района на Хайфа за последните 24 часа, според информация от самата групировка.

Сблъсък на границата

"Хизбула" съобщава за осуетен опит на израелски военни да преминат южната граница на Ливан. Според информацията, бойците на групировката са открили огън с автоматично оръжие и ракети, принуждавайки израелските пехотинци да отстъпят зад граничната линия.

Въздушна тревога в Централен Израел

Израелската армия активира системата за въздушна тревога в централните райони на страната след изстрелване на снаряди от територията на Ливан. Военните потвърждават засичането на четири снаряда, като част от тях са били прихванати от противовъздушната отбрана.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Moni Levi
    Бесарабската мърша,хохълския фекален отпадък мартинчо пак се прави на Българин за да избегне мобилизацията,нищо че ближе подметките на Адолф Нетаняху! Слава на Палестина и Ливан! Всички ционисти при Бандера!
  • 0
    2
    Българин
    Руската мърша, руските фекални отпадъци вече и на "Moni Levi" ми се правят, за да защитят арабско-ислямският тероризъм.
  • 1
    1
    Moni Levi
    Точно така,бийте ционистките фашистки маймуни,дрипави чифути,слава на Ливан и смърт на ционизма,Нетаняху в Сибир!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

В България да имаш проблем с алкохола означава, да ти свърши пиенето!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари