Граждански сигнал: Тежкотоварниte автомобили заплашват Дунав мост

2
Претоварването може да доведе до трагедия, предупреждава гражданка от Русе
Претоварването може да доведе до трагедия, предупреждава гражданка от Русе Снимка: NOVA

Претоварването може да доведе до трагедия, предупреждава гражданка от Русе

Загрижена гражданка на Русе, отправи сериозно предупреждение до компетентните институции, изразявайки тревогата си за безопасността на Дунав мост. Според нея, текущото стациониране на тирове и тежкотоварни автомобили на стратегическия мост между България и Румъния представлява значителна заплаха за стабилността на съоръжението.

Мостът, който е основна транспортна връзка между двете страни, е подложен на огромни натоварвания, а претоварването може да доведе до катастрофални последици. Анна Табанджова отбелязва, че стационирането на тежкотоварни автомобили върху мостове е изрично забранено съгласно Правилника за движение по пътищата. Въпреки това, нарушенията продължават, създавайки предпоставки за сериозни инциденти.

"Тези нарушения могат да доведат до срутване на моста, застрашавайки човешки животи, икономическата дейност и транспортните връзки между България и Румъния", алармира Табанджова в сигнала си. Тя призовава институциите да вземат незабавни мерки, като засилят наблюдението и контрола върху тежкотоварния трафик. Според нея, игнорирането на този проблем може да доведе до трагедия с тежки последици за региона.

С оглед на важността на Дунав мост за икономиката и сигурността на транспортните връзки в региона, въпросът за безопасността на съоръжението не трябва да се подценява. Превенцията е ключът към избягване на потенциална трагедия, която би могла да има опустошителни ефекти не само върху местното население, но и върху цялата транспортна мрежа между двете държави.

Анна Табанджова завършва сигнала си с апел към отговорните органи да предприемат необходимите действия, за да се гарантира сигурността на Дунав мост и да се предотвратят бъдещи инциденти, които биха могли да имат непоправими последици.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    2
    до 2
    Да ти кажа първо, че "смутните времена" са точно тези сега. Тогава времената са си били много по-добре от сега и е съществувал ред. Построените тогава съоръжения са били с изключително качество. А сега да ти кажа, че преди 5 дни на връщане от Румъния, ми се падна предната част се озове върху една секция на моста а задната на друга. Фугата беше по средата. Получи се следното, цялата пътна лента зад мен пълна с камиони, под мен тръгна да върви товарен влак и пуснаха камионите от посока България. Мостът се клатеше с около 30-40 см. наляво надясно. Фугата под мен полудя, предницата се усуква в една посока, задната част в друга. Беше брутално преживяване. Според мен така пълен с камиони в двете ленти и да тръгне един тежък товарен влак отдолу е само въпрос на време да се случат тежки композиции на камиони и мостът да полети в реката. Този мост е пред срутване. Предстои трагедия.
  • -8
    1
    Алоууу
    Общината, напълно наясно съм, че си имате сума грижи, но не зарязвайте социалните програми за създаване на заетост на самотни и лабилни жени. Психодиспансера има ангажимент до лекарствено лечение, но после лудите се развихрят. В допълнение с достъпа до интернет нещата стават зловещи. Ето, Анна Табанджова от къде да е наясно как е проектиран моста в ония смутни години, когато бе важно танкове да се движат напред-назад, но скучае жената и подава сигнали, апелира. Направете нещо община-Русе, осмислете ежедневието на тези женици, че когато луди имат свободно време, ситуацията излиза извън контрол.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Мухахахахаха
    Майка ти да еба курва комунистическа ебана в гъза насран да еба в устата да еба - ще ядеш лайна бе,курво вмирисана...
  • ...
    Кръвожадните еврюги вилнеят, колят и бесят ! Никой не казва и копче. Но укронацистите са представяни за жертви, въпреки че са...
  • Фъй дъ РФ
    Ебаният в гъза комунистически хуйолап вече и от името си се отрича,сигурно ще се казва вече минетчо хахаха
  • Учуден
    Не съм учуден,че ебаната в гъза и устата комунистическа курва пак се прави на мъж,явно кремълските цигани са му се изредили...
  • Райчо
    При положение, че тираджията отнася 2 автомобила в лявата лента, за какво се бави толкова този съд ?!?!?! Ясно е като бял ден...