Гръцка телевизия разкри нови подробности за стрелбата в Халкидики

0
Според ЕРТ мафиоти, биячи и наркодилъри от България са главните действащи лица в тежкия инцидент
Според ЕРТ мафиоти, биячи и наркодилъри от България са главните действащи лица в тежкия инцидент

Според ЕРТ мафиоти, биячи и наркодилъри от България са главните действащи лица в тежкия инцидент

Тежък инцидент с участието на българи и гръцки граждани с български произход се разигра в нощта на петък срещу събота в селището Ханиоти, на първия ръкав на Халкидики. Гръцката обществена телевизия ЕРТ съобщава, че стрелбата в едно от местните заведения е свързана с мафиотски и наркокартели от България. Властите разглеждат инцидента като преднамерен акт, а не като случайна разправия.

Според ЕРТ, първоначалният конфликт е възникнал след като група от 7 до 10 българи се оплакали от забавена поръчка в заведението. Това тривиално недоразумение бързо прераснало в сблъсък с персонала, след който последвал брутален побой над собственика на фирмата, управляваща бара.

В разгара на конфликта, на място пристигнали трима въоръжени охранители, които се сблъскали с групата българи. По данни на гръцката медия, охранителите открили огън в заведението, като изстреляли 5-6 куршума. Един от нападателите бил тежко ранен в гърдите, а друг получил повърхностна рана на ръката. След стрелбата, охранителите избягали от мястото на инцидента и в момента се издирват от гръцката полиция.

Гръцките власти установили, че поне двама от охранителите са гръцки граждани, но с български произход. Те са били обект на интерес от страна на полицията и в миналото, свързани с изнудване и рекет на нощни клубове за охрана срещу заплащане. Един от тях дори е бил арестуван през 2021 година за стрелба пред нощен клуб в Солун, а другият е членувал в забранената профашистка гръцка партия „Златна зора“.

Според информацията на ЕРТ, инцидентът има дълбоки корени в мафиотските структури в България. Собственикът на фирмата, притежаваща бара, се оказва свързан с мафиотски бос в България, който използвал заведението като част от своите бизнес интереси. Основният заподозрян за започването на конфликта, който е български наркотрафикант, е имал за цел да предизвика инцидент, за да навреди на конкурента си, контролиращ заведението в Ханиоти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Русенец
    Преди две-три седмици по улица Чипровци, близо до училището , падна високо изсъхнало дърво през деня и , слава Богу, не...
  • Мухахахахаха
    Майка ти да еба курва комунистическа ебана в гъза насран да еба в устата да еба - ще ядеш лайна бе,курво вмирисана...
  • ...
    Кръвожадните еврюги вилнеят, колят и бесят ! Никой не казва и копче. Но укронацистите са представяни за жертви, въпреки че са...
  • Фъй дъ РФ
    Ебаният в гъза комунистически хуйолап вече и от името си се отрича,сигурно ще се казва вече минетчо хахаха
  • Учуден
    Не съм учуден,че ебаната в гъза и устата комунистическа курва пак се прави на мъж,явно кремълските цигани са му се изредили...