График на косене в Русе за периода 29 юли - 2 август

1
В случай на неблагоприятни климатични условия, дейностите ще бъдат отложени
В случай на неблагоприятни климатични условия, дейностите ще бъдат отложени Снимка: Община Русе

В случай на неблагоприятни климатични условия, дейностите ще бъдат отложени

Екипите на общинското предприятие „Паркстрой“ и ДЗЗД „Паркстрой“ продължават усилено дейностите по поддръжка на тревните площи и прилежащите части на улици и булеварди в град Русе, съобщават от Община Русе. Тази седмица, работниците на двете организации се фокусират върху косене и почистване на редица ключови райони в града, за да поддържат естетичния и чист вид на обществените пространства.

ДЗЗД „Паркстрой“ е планирало косене в няколко района, включително квартал „Локомотив“, улица „Тула“, улица „Солун“, квартал „Възраждане – Юг“, квартал „Родина“ 2, булевард „Липник“, квартал „Дружба“ 1 и булевард „Христо Ботев“. Особено внимание ще бъде обърнато на зелените площи около блоковете „56“, „Мая“ и „Габриела“, както и на блоковете от 29 до 35 в квартал „Дружба“ 3. Тези дейности са част от постоянната програма на общината за поддръжка на зелените площи и са насочени към създаването на по-приветлива и здравословна среда за жителите на Русе.

Паралелно с това, общинското предприятие „Паркстрой“ също извършва дейности по косене в някои от най-посещаваните и популярни зелени зони на града, включително Парка на младежта и Парка на възрожденците. Освен това, екипите ще работят в Централната градска част и района на русенския кей, които са ключови за градската среда и се използват активно от гражданите и гостите на Русе.

Важно е да се отбележи, че дейностите по косене и поддръжка на зелените площи са зависими от метеорологичните условия. В случай на неблагоприятни климатични условия, като дъжд или силен вятър, дейностите ще бъдат отложени и пренасочени за следващите благоприятни дни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари