График на косене в Русе за периода 2 - 6 септември

1
При неблагоприятно време дейностите ще бъдат пренасочени към по-подходящи дни
При неблагоприятно време дейностите ще бъдат пренасочени към по-подходящи дни Снимка: Община Русе

При неблагоприятно време дейностите ще бъдат пренасочени към по-подходящи дни

Екипите на общинското предприятие "Паркстрой" и ДЗЗД "Паркстрой" продължават през настоящата седмица с интензивните си дейности по косене на тревните площи и прилежащите части на основни улици и булеварди в град Русе.

ДЗЗД "Паркстрой" ще се фокусира върху районите около улица "ТЕЦ – Изток", както и в комплексите "Китка", "Композитори", "Войводи", "Царе" и "Столици" в квартал "Здравец – Изток". Допълнително ще бъдат обхванати булевардите "Христо Ботев" и "Васил Левски", както и комплексите "Стотици" в квартал "Чародейка – Юг", "400" в квартал "Чародейка – Север", и комплексите "100" и "200" в квартал "Чародейка – Юг". Косенето ще продължи и на улица "Изгрев".

Междувременно, Общинското предприятие "Паркстрой" ще извършва косене на тревни площи в сервитутите на булевард "Придунавски", Централната градска част и в Парка на младежта.

При неблагоприятни метеорологични условия, дейностите ще бъдат отложени и ще се изпълняват в следващи подходящи дни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари