График на косене в Русе за периода 9 - 13 септември

1
При неподходящи метеорологични условия, дейностите ще бъдат пренасочени за следващи дни
При неподходящи метеорологични условия, дейностите ще бъдат пренасочени за следващи дни Снимка: Община Русе

При неподходящи метеорологични условия дейностите ще бъдат пренасочени за следващи дни

Екипите на Общинското предприятие „Паркстрой“ и консорциум ДЗЗД „Паркстрой“ продължават интензивните дейности по поддръжка на зелените площи и прилежащите зони на улиците и булевардите в Русе и тази седмица.

Дейностите по косене, които са част от регулярната поддръжка на градските зелени площи, ще обхванат различни квартали. Екипите на ДЗЗД „Паркстрой“ ще работят в квартал „Здравец – Изток“, квартал „Родина“ 1, 3 и 4, както и в комплексите „400“ и „300“ в квартал „Чародейка – Север“. В квартал „Чародейка – Юг“ косене ще бъде извършено в комплекси „200“ и „100“. Също така, в квартал „Дружба“ 3 ще бъдат обхванати блоковете „1“, „2“, „3“, „4“ и блок „Мимоза“.

Общинското предприятие „Паркстрой“ ще се съсредоточи върху косенето в сервитутите на булевард „Придунавски“, Централната градска част и в Парка на младежта.

Ако метеорологичните условия не позволяват извършването на дейностите, те ще бъдат отложени за следващи по-подходящи дни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Аз
    Още нямам отговор защо обещахте да пръскате против комарите във "Възраждане"?Дъжд не е валял, беше сухо и като излезеш на терасата, веднага се впиват 4 - 5 гладни комара наведнъж.За идиоти ни взимате, съдейки по себе си
  • 2
    1
    Косачът
    Заглавието е сгрешено. Трябва да гласи: "Гафик за ВДИГАНЕТО НА ПРАХОЛЯК в Русе"
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари