Графа: Нямам търпение да пея в Русе

2
Влади Ампов ще изнесе впечатляващо шоу в Летния театър на 18 юли, включващо хитове, мултимедия и пиротехника
Влади Ампов ще изнесе впечатляващо шоу в Летния театър на 18 юли, включващо хитове, мултимедия и пиротехника

Влади Ампов ще изнесе впечатляващо шоу в Летния театър на 18 юли, включващо хитове, мултимедия и пиротехника

Популярният български изпълнител Влади Ампов - Графа отправи специално послание към русенската публика преди дългоочаквания му концерт в Летния театър на 18 юли от 20:30 часа. Днес звездата на българската поп музика беше в "Мол Русе", където се срещна с феновете си, раздаде автографи и се снима с тях.

„На 18 юли в Русе ще бъде наистина невероятно, защото с моите партньори от ПроКредит Банк пренасяме шоуто от стадион „Васил Левски“ в пет български града. И съм много щастлив, че именно Русе е вторият град от турнето, защото много обичам русенската публика. Тук концертите винаги са много пламенни, много емоционални. Това, което хората ще видят, е на първо място любими песни от последните повече от 20 години, много музика, страхотна мултимедийна сценография, пиротехника, осветление, невероятни музиканти и танцьори. Нямам търпение, очаквам ви“, сподели Графа пред "Русе Медиа".

Концертът в Русе е част от националното турне на Графа, което стартира с грандиозно шоу на стадион „Васил Левски“ в София. В партньорство с ПроКредит Банк, турнето включва пет града в България, като Русе е вторият от тях. Шоуто обещава да бъде едно от най-запомнящите се събития на годината, като ще включва любими хитове от кариерата на Графа, които обхващат повече от две десетилетия.

От "Монте Мюзик", продуцентската компания на Графа, напомнят на всички желаещи да присъстват, че билети за концерта в Летния театър - Русе могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, както и в магазин „На тъмно“, „Ориндж“, бензиностанции ОМВ и Технополис. Очаква се концертът да привлече голям брой фенове от всички възрасти, които ще имат възможността да се насладят на уникалното музикално преживяване, което Графа подготвя за тях.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари