Графа с концерт в Летния театър в Русе с подкрепата на ПроКредит Банк

3

Влади Ампов - Графа идва в Русе с „Най-щастливото турне“ на 18 юли

Стартът на поредицата от грандиозни концерти беше даден преди дни в Стара Загора и надмина всички очаквания на публиката. По инициатива на основния партньор на събитието ПроКредит Банк посетителите на концерта ще се присъединят към неговата зелена кауза.

Концертите на Графа безспорно са голям празник за феновете със съвършено подбран и изпълнен репертоар от любими хитове, шоу без аналог, динамика и настроение на световно ниво и разбира се изключителен артист, който докосва сърцата и оставя топли чувства и спомени. Усещането за удовлетворение у посетителите е още по-силно, когато имат възможността да са част от обща кауза, свързана с бъдещето на града, страната и планетата ни.

Преди старта на същинския концерт на сцената ще излезе детският духов оркестър от Велико Търново „Джуниър Бенд“, който ще подгрее феновете. Графа ще се качи на сцената заедно със страхотните Борислав Бояджиев - Борче – ударни, Александър Обретенов - бас китара, Мирослав Иванов - китари и Венцислав Трифонов - духови, беквокалистите от ЛаТиДа, танцьорите от RiО Crew и RiO Kids.

Музиката на Влади Ампов поражда цяла гама от емоции – любовта струи от „Давам всичко за теб“, „Искам те“, „Да“, чувството за неизмерно щастие изпитваме, когато слушаме „Най-щастливият човек“, „Дим да ме няма“, „А дано, ама надали“, осъзнаваме, че сме част от нещо по-голямо, когато звучи „Заедно“ и се замислим, че „Много малко трябва...“ за „...да бъдем заедно по-добри“. Жителите и гостите на Русе ще имат щастието да изпитат всички тези емоции и да се включат в зелената му инициатива.

Още на входа на Летния театър до зоната на ПроКредит Банк посетителите ще забележат контейнерите за разделно събиране на отпадъци, осигурени от ЕКОПАК. Там те ще получат информация как да се включат в кампанията на Банката, да спечелят подаръци и да участват в ексклузивната за тях игра. Целта е всички заедно да оставим мястото на провеждане на концерта и природата чисти след неговия край. Зелената кауза на концерта се осъществява в партньорство и с Община Русе.

От Монте Мюзик напомнят, че билети за концерта на Графа в Летен театър - Русе се продават в мрежата на Eventim – магазин „На тъмно“, „Ориндж,“, бензиностанции ОМВ и Технополис.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари