Горя пожар в завод за хартия в Стамболийски

0
Тринадесет противопожарни екипа се бориха с пламъците в производствената база
Тринадесет противопожарни екипа се бориха с пламъците в производствената база Видео: bTV

Тринадесет противопожарни екипа се бориха с пламъците в производствената база

Сериозен инцидент разтърси производствената база на завод за хартия в град Стамболийски. Пожар, избухнал в един от цеховете на предприятието, предизвика мащабна реакция от страна на противопожарните служби в региона.

Според информация, предоставена от bTV, инцидентът е започнал след като машина в производствения цех се е запалила. Това е довело до значително задимяване в рамките на индустриалния обект.

Сериозността на ситуацията се потвърждава от факта, че са изпратени тринадесет противопожарни автомобила от град Пловдив за овладяване на ситуацията. Мащабът на мобилизираните ресурси подчертава потенциалната опасност от разрастване на пожара.

Свидетели на инцидента са споделили снимки в социалните мрежи, показващи гъст черен дим, издигащ се над територията на завода.

От Община Стамболийски също коментираха инцидента:

Този инцидент напомня за подобен случай, който се разигра в края на месец юли в град Свищов. Тогава пожар избухна в завод за целулоза, като за съжаление имаше и пострадали. Тези събития подчертават важността на стриктното спазване на мерките за безопасност в индустриалните обекти и необходимостта от постоянна бдителност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Следствена връзка
    Целулоза-военна промишленост-саботаж от блатни полухора...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари