Горица Грънчарова - Кожарева: Поех ангажимента и ще се справя

0
Още от утре започвам разговори със сегашните министри и други експерти, каза кандидатът за служебен премиер
Още от утре започвам разговори със сегашните министри и други експерти, каза кандидатът за служебен премиер

Първи коментар на номинираната за служебен премиер

Поех ангажимента, имайки предвид ситуацията в страната. Всеки един от нас трябва да поеме своята отговорност. Ще сформирам кабинет, който да гарантира нормалното функциониране на държавата до съставянето на редовно правителство”.

Това заяви на излизане от „Дондуков” 2 Горица Грънчарова - Кожарева. Тя увери, че ще се справи с поставената ѝ задача.

Горица Грънчарова - Кожарева обяви, че в най-скоро време ще започне разговори и с настоящите министри, и с други експерти. "Ще сформирам кабинет, който да гарантира нормалното функциониране на държавата до съставяне на редовно правителство", каза още тя.

По-рано президентът Румен Радев определи нея за кандидат за служебен министър-председател. Държавният глава определи датата 20 октомври като най-подходяща за провеждането на предсрочния парламентарен вот и възложи на Кожарева да представи структура и състав на МС най-късно до 19 август.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    до 1
    Като си поставено лице и изпълняваш поръчения от по-нависоко няма значение мъж ли си или жена, или слушаш или ти бият шута, или по-лошо - търсиш стотинки да пресечеш реката Стикс.
  • -1
    1
    русенка
    Давай! Ще се справиш! Жените сме по- кадърни и можещи!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари