Голям пожар в Рим

0
Един пожарникар и трима доброволци са пострадали
Един пожарникар и трима доброволци са пострадали Видео: NOVA

Един пожарникар и трима доброволци са пострадали

Голям пожар избухна в югоизточния район на Рим – Чинечита, където огънят обхвана храсталаци и предизвика тревога сред местните жители. По данни на "Ройтерс", пламъците са били особено интензивни, а пожарникари и доброволци от Гражданска защита са били мобилизирани за овладяване на ситуацията.

Според съобщенията на местната пожарна служба, един пожарникар и трима доброволци са пострадали по време на усилията за потушаване на пожара. Въпреки ранната намеса, огънят бързо се разпространил, предизвиквайки паника сред жителите на района. Свидетели разпространиха кадри в социалните мрежи, на които се вижда как огнената стихия се приближава опасно до домовете им. Това предизвика допълнителни притеснения за безопасността на хората и техните имоти.

Пожарът в Чинечита е поредният случай на възникнали пожари това лято в италианската столица. В последните месеци градът стана свидетел на няколко големи пожара, като повечето от тях бяха свързани с високите температури и продължителната суша, които обхванаха региона. В края на юли огън избухна в района около наказателния съд на централния площад „Клодио”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари