Георги Георгиев: Колеги, то няма управляващи, на кого ще сте опозиция?

0
Георгиев изрази недоумение от решението на коалицията ПП - ДБ да се обявят за опозиция, като според него в момента няма ясно изразено правителство, срещу което да се опонира
Георгиев изрази недоумение от решението на коалицията ПП - ДБ да се обявят за опозиция, като според него в момента няма ясно изразено правителство, срещу което да се опонира Видео: NOVA

Георгиев изрази недоумение от решението на коалицията ПП - ДБ да се обявят за опозиция, като според него в момента няма ясно изразено правителство, срещу което да се опонира

Депутатът от ГЕРБ - СДС Георги Георгиев в интервю за "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS изрази критика към поведението на коалицията ПП - ДБ и тяхната роля в настоящата политическа ситуация в България.

ПП-ДБ щели да бъдат опозиция. Колеги, но то няма управляващи, на кого ще сте опозиция?” -каза депутатът от ГЕРБ - СДС Георги Георгиев в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” по NOVA NEWS. Георгиев изрази недоумение от решението на коалицията ПП - ДБ да се обявят за опозиция, като според него в момента няма ясно изразено правителство, срещу което да се опонира.

„Ако искаха да бъдат опозиция, трябваше да подкрепят правителството на Росен Желязков и когато има нещо нередно, да влязат в тази роля,” продължи Георгиев. Според него, коалицията ПП - ДБ би трябвало да демонстрира отговорност и да работи за създаването на стабилно правителство, вместо да търси ролята на опозиция в неясни политически условия.

В хода на интервюто Георгиев зададе въпрос дали Кирил Петков наистина е склонен да води преговори с „Възраждане”. Той подчерта важността на ПП - ДБ като евроатлантически партньор, независимо от разликите в политическите виждания. ПП-ДБ са важен евроатлантически партньор за нас. Не се харесваме взаимно, но сме длъжни да работим, за да има България правителство и законодателна програма,” заяви Георгиев.

В заключение, Георгиев категорично заяви, че ГЕРБ няма да подкрепи трети мандат, тъй като въпреки че са най-голямата политическа сила, не са получили подкрепа от другите партии. „Няма да подкрепим трети мандат, защото сме най-голямата политическа сила, но не получихме подкрепа от другите,” подчерта той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    dd
    Заради вас няма бе, СКОРБУТ.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари