"Гардиън" поправи заглавието на интервюто с Мария Бакалова

0
Актрисата категорично отрича да е наричала Тръмп "зъл човек"
Актрисата категорично отрича да е наричала Тръмп "зъл човек" Снимка: Facebook / Maria Bakalova

Актрисата категорично отрича да е наричала Тръмп "зъл човек"

Българската актриса Мария Бакалова се оказа в центъра на медийно недоразумение след интервю за британския вестник "Гардиън". Изданието първоначално публикува материал, в който се твърдеше, че Бакалова е нарекла бившия президент на САЩ Доналд Тръмп "един от най-злите хора на нашия век". Тази информация обаче се оказа невярна.

Опровержение и коригиране на грешката

Екипът на Мария Бакалова реагира бързо, опровергавайки твърденията на "Гардиън". Те заявиха, че цитираните думи са "плод на въображението на журналиста Емин Санер и не отговарят на истината". За да подкрепят своето становище, от екипа на актрисата предоставиха запис от интервюто.

От записа става ясно, че приписаните на Бакалова думи всъщност са били казани за Рой Маркъс Кон - адвокат на бившия президент, а не за самия Тръмп. След това разкритие, "Гардиън" коригира заглавието на своя материал, а други медии, които бяха препубликували информацията, последваха примера им.

Участието на Бакалова във филма "Стажантът"

В действителност, интервюто на Мария Бакалова за "Гардиън" е било фокусирано върху нейното участие във филма "Стажантът", който е посветен на Доналд Тръмп. В тази продукция българската актриса изпълнява ролята на Ивана Тръмп - първата съпруга на бившия президент, която е родом от Чехословакия.

Истинските думи на Бакалова

Относно филма и ролята на Доналд Тръмп в него, истинските думи на Мария Бакалова са били доста по-неутрални. Тя е заявила, че "Стажантът" не е политически филм и че хората са многопластови. Тези изказвания представят една по-балансирана и професионална гледна точка към работата ѝ като актриса и към сложността на човешките характери.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари