Фенове на "ФК Две могили" се възмутиха от неуважителното поведение на гостуващ отбор

2

Благодарим на отбора на "Младост" Екзарх Йосиф за състоянието, в което оставиха съблекалнята

Неприятен инцидент с футболен отбор от русенското село Екзарх Йосиф разбуни духовете в град Две могили.

В социалните мрежи се разпространи остра критика към футболния отбор "Младост" от село Екзарх Йосиф след гостуването им в град Две могили. Фен клубът на местния отбор "ФК Две могили" публикува емоционално съобщение, в което изрази възмущението си от поведението на гостуващия тим.

"Благодарим на отбора на "Младост" Екзарх Йосиф за състоянието, в което оставиха съблекалнята", гласи ироничното начало на публикацията във Фейсбук страницата на фен клуба.

Домакините подчертават, че са предоставили на гостите отлични условия, "с които малко отбори от групата могат да се похвалят". Това прави още по-неприемливо неуважителното отношение към съоръженията.

Публикацията завършва с остра забележка към възпитанието на играчите от "Младост": "Футболът създава характер и възпитава (при вас момчета не е повлиял)… Поздрави на градските момчета, избиващи комплекси в "провинцията"."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Дражева
    Жалка работа! Абсолютно свине! Жалко за иначе хубавият облик на село Екзарх Йосиф!
  • 6
    1
    Анонимен
    Свини!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари