Фен получи нов лаптоп от Pornhub

0

Не е тайна, че хората гледат розови филмчета в мрежата. С развитието на интернет, фотографската техника и всички видове форми на споделяне, човек просто трябва да избере жанра и да се наслади на своето време за себе си. Тенденцията показва, че в това начинание и двата пола участват активно, а в последните години се наблюдава и много по-сериозно наличие на женско присъствие. Развитието на тези сайтове продължава все по-напред, предлагайки по приятелско обслужване и внимание на администраторите към потребителя, както се случва в тази история.

Потребител на Pornhub е бил хванат в крачка, докато се любува на поредното видео, когато чува, че майка му се качва по-стълбите. В паниката, лаптопът забива на конкретна неприлична сцена. Героят е отчаян и го счупва в коляното си, за да не бъде заловен. След трагедията, човекът качва снимка и казва, че не е имал друг избор. Компанията веднага отговаря и изпраща нов лаптоп за своя лоялен фен.

Добрият PR винаги се оценява! Pornhub започнаха да предлагат и много други атрибути като гривната, която се зарежда с онова специфично действие от китката! 
 

Източник: Men.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари