Евелин Банев - Брендо поиска от съда да изтърпи всичките си присъди в България

0
Вчера той се предаде в затвора в София около 7:30 ч. сутринта
Вчера той се предаде в затвора в София около 7:30 ч. сутринта Снимка: БГНЕС

Вчера той се предаде в затвора в София около 7:30 ч. сутринта

Евелин Банев поиска от съда в България да търпи у нас постановените спрямо него присъди от Италия и Румъния. Това съобщиха от Софийския градски съд, предаде БТА.

Вчера той се предаде в затвора в София около 7:30 ч. сутринта. Банев е бил заедно с адвокат. След това е транспортиран до Съдебната палата, където са извършени процедури по установяване и привеждането му в затвора, посочи правосъдният министър Мария Павлова.

Евелин Банев - Брендо бе обявен за международно издирване през 2018 година след постановена присъда за пране на пари.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    daskal
    "Ако Евелин Банев-Брендо проговори за хората, които са в оставка Бойко Борисов, вътрешния министър Цветан Цветанов и шефа на ГДБОП Станимир Флоров, ще стане страшно". Алексей Петров през 2013 г. С оглед,че ГЕРБ са в невъзможна ситуация да съставят някакво правителство вече съжаляват, че го няма Трактора, за да помогне на другаря Хай Буй да състави кабинет. Не е лошо банкянският бабуин ББ да провери дали Трактора си е в гробищата? Да не би случайно и той за резил някъде утре да се нареди на опашка.... А ето,че Банев идва на тепсия! Той ще е следващия възродител на ГЕРБ. Първо го пуснаха го в "държавата", но пък като второ не го пуснаха в затвора. Няма толкова пропаднала "държава" с милиционерско-правна система, в която уж издирван от години наркобос с N-броя присъди от N-броя държави в един незнаен ден сутринта просто се нарежда на опашка пред затвора с бохчата в ръце! На входа е представил документ за самоличност с изтекла валидност и е..... бил върнат да си оправи първо документите! А след това милиционерите, които от години го ''издирват" почват да се интересуват, защо аджеба точно сега е решил да си излежи присъдата... Ами следващият път Брендо ще го изгонят от затвора,защото няма редовни здравни и осигурителни права. Поне три години трябва да плаща здравни вноски и 40 г. пенсионни осигуровки, за да се възползва от обществената придобивка ... затвор. Горкичкият, пак ще се скита немил-недраг по тази тежка доларова чужбина. Няма друга такава герберастко-милиционерска мизерия! Само заради това, че търсен от Интерпол престъпник, осъден в 3 държави се появява незнайно от къде и как и някаква жълта медия, като "Флагман" е пред затвора да оповести новината, трябва да доведе до незабавното разформироване на тези милиционерски служби и да бъдат преосновани! Дори и чистачките трябва се сменят. Брендо е най-добрата реклама за българското правосъдие! Предпочел е 6 години пандиз в Централния затвор, пред 10г. в Румъния или 20г. в Италия! Баш патриот е той! В пандиза като едното нищо може едновременно член на "Възраждане" и на "Величие" може да стане. Брендо трябва да се сети,че ако сърбина Сретен Йосич,който в кокаиновите среди е известен като "Йоца Амстердама" има зъб на някого,то той и в Централния затвор ще го намери! Даже и бабуина от Банкя /ББ/ се сеща, че Сретен Йосич тръгне ли от сръбския затвор първата му работа ще е непрекъснато да наглежда българо-сръбската граница... А казват, че никой не продава кокаин в Европа без изричната благословия на Йоца Амстердама и той не обича някой да не е точен в сделките,а какво остана това,че преди време допусна в България да го изработят с едни $600,000! Така,че който вярва дето Сретен Йосич в пандиза е станал милосърден християнин да попита или изкуствения интелект или бабуина от Банкя/ББ/!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари