Етиен Леви: Нямам никакво желание да говоря за политика

0
Депутатът от "Величие" отказва да коментира предстоящите избори
Депутатът от "Величие" отказва да коментира предстоящите избори Снимка: БТА / Архив

Депутатът от "Величие" отказва да коментира предстоящите избори

Етиен Леви, известният певец и настоящ депутат от партия "Величие", изглежда е загубил всякакво желание да се занимава с политика. След като прекара цяло лято без почивка, ангажиран с участия в певчески конкурси, Леви признава, че умората го е изтощила до такава степен, че не му се говори за политическите планове на партията му.

"Нямам никакво желание да говоря за политика. Първо трябва да се видя с моите хора, след което ще ви съобщя цялостната ни визия за предстоящите избори", споделя той в интервю за "България Днес".

Леви подчерта, че не желае да прави каквито и да било изявления, преди да обсъди бъдещите действия на "Величие" с полк. Марков и останалите от екипа. Според него, излизането с непълни изявления може да доведе до грешни интерпретации и манипулации в медиите. "Пиарката ми се сърди, че говоря на парче, а после малоумните тролове почват да пишат какво ли не и да изопачават думите ми", каза още Леви, подчертавайки, че ще се свърже с медиите, когато има пълна яснота.

Макар и уморен от летните си ангажименти, Леви не крие, че политическият живот не му показва нищо ново и непознато. Той споделя, че през кариерата си е срещал същите интриги, завист и задкулисни игри, които вижда и в политиката. "Преживял съм какво ли не за своите 67 години и в този смисъл не съм огорчен от политическия живот," добавя певецът.

През последните месеци Леви се сблъска с обвинения, че е бил агент на Държавна сигурност с псевдоним "Панайотов", което той категорично отрича. Въпреки нападките, той настоява, че никога не би предал своето семейство и кръв, и се закани да съди всеки, който го нарече агент. Леви дори е отправил запитване до комисията по досиетата, за да получи своето лично досие, което все още не е предоставено.

Леви обеща, че когато получи официалните документи, ще се свърже с колегите си и ще им докаже, че не е доносничил срещу тях. Ако обаче открие фалшификации в документите, той ще настоява за графологична експертиза, за да установи истинността на подписа му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    От баба знам:
    Чифутин ли е – не е читав човек!
  • 8
    2
    daskal
    Предполагам, че и за Държавна сигурност не му се говори.
  • 8
    1
    Не му се говорело
    за политика, а все се вре в нея.Лицемер и лъжец..
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари