Етиен Леви: Психиката на хората в парламента е увредена

1
Депутатът обсъжда разпада на "Величие" и вътрешните конфликти
Депутатът обсъжда разпада на "Величие" и вътрешните конфликти Снимка: Bulgaria ON AIR

Депутатът обсъжда разпада на "Величие" и вътрешните конфликти

Етиен Леви, независим депутат, отправи сериозни критики към състоянието на психиката на народните представители, заявявайки, че тя е увредена. Според него разцеплението на партия "Величие" е било предварително планирано. В интервю за "Денят ON AIR" Леви подчерта, че без политическа воля няма как да се състави правителство, и изрази съжаление, че в парламента има хора, които се чувстват като у дома си, въпреки че това място е свято за него.

Леви предложи нова интерпретация на мотото "Обединението прави силата", като настоя, че "Силата прави обединението и бизнеса". Той сподели разочарованието си, че не се е създало правителство, въпреки че е очаквал чудо.

Независимият депутат коментира и разпадането на партия "Величие", като отбеляза, че е имало група хора, които са изразили недоверие към останалите членове и са поискали да бъдат независими. Той подчерта, че разцеплението е резултат от външни намеси и интереси, които не са очаквали появата на нови депутати.

Леви разкри, че няколко депутати са се подложили доброволно на детектор на лъжата, за да докажат своята почтеност. Той заяви, че предложението за създаване на Комисия за разследване на Ивелин Михайлов е дошло от партия "Възраждане".

Депутатът също коментира предполагаемия заговор за сваляне на Рая Назарян от председателския пост в Народното събрание, като призова президентът Румен Радев да се намеси. Според него, Назарян се справя чудесно с работата си и често се явява като умиротворител в конфликтни ситуации.

Леви заключи, че хората са уморени от политици, които преследват само своите частни интереси и обяви, че вратата към партия "Величие" е вече затворена.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    11
    До някой
    По голяма мърша от теб не съм срещал в коментарниците
  • 0
    10
    Фък дъ РФ
    До 9 Позна! Да, никога не гласувам и не съм гласувал за всякакви русофилистични деривати - бкп/бсп, атака, АБВ, иZраждане, марешки и т.н. просташки въдици, заложени от мАЦква.
  • 0
    9
    до 8
    Ти специално никого няма да избереш, защото не ходиш да гласуваш! Така че, трай си там!😁😁😁
  • -3
    8
    Фък дъ РФ
    До 7 А ти да не предлагаш да си изберем един путак, като тъпите руснаци, и да се кефим на дружбата със Северна Корея и Иран ?!
  • 1
    7
    Абе Леви
    Да те питаме какво търсиш там майната си? Вече разбра ли ?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари