Един загинал и 14 ранени след тежка катастрофа в Сърбия

0
Камион и автобус са се сблъскали
Камион и автобус са се сблъскали

Камион и автобус са се сблъскали

Тежка катастрофа в сръбския град Умка доведе до трагичен инцидент, при който един човек загина, а още 14 души бяха ранени. Сблъсъкът е станал около 08:50 часа (българско време) на пътя Нови Обреновац, в посока Белград. Това съобщи сръбската телевизия N1.

Сблъсъкът между камион и автобус предизвика моментална реакция от страна на службите за спешна помощ, които са транспортирали пострадалите в Центъра за спешна помощ в близост. Според информация от Министерството на вътрешните работи на Сърбия, медицински екипи са оказали помощ на място на останалите пострадали, които не са били в критично състояние.

Движението по пътя е временно преустановено

В резултат на тежкия инцидент, движението по пътя Нови Обреновац е напълно спряно. Трафикът е пренасочен към стария път за Обреновац, като това ще продължи, докато не приключат следствените действия на място.

Причини за инцидента

Разследването по случая продължава, като към момента няма официална информация за причините, довели до катастрофата. Очаква се следствието да установи точните обстоятелства и дали са замесени допълнителни фактори като лоши пътни условия или човешка грешка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари