Две катастрофи блокирaха пътя Русе - Бяла

2

Екипи на полицията регулират движението в двата участъка на главния път

Две катастрофи затрудняват движението по пътя Русе - Бяла. Това потвърди регионалният говорител на МВР - Русе Даниела Малчева.

Едното произшествие е станало късния следобед. Край разклона за село Пиргово са се ударили няколко превозни средства. За щастие, при инцидента няма пострадали.

При друг инцидент, камион е излязъл от пътното платно. В момента превозното средство се изтегля и поради катастрофата движението преди разклона за село Иваново е затруднено.

Шофьори обясниха, че са се образували големи опашки от превозни средства. Екипи на полицията регулират движението в двата участъка, за да се предотвратят по-нататъшни усложнения и инциденти.

Важно е шофьорите да бъдат особено внимателни в тези участъци и да спазват указанията на полицията. Водачите се призовават да проявят търпение и да следват инструкциите на регулировчиците, за да се осигури безопасност за всички участници в движението.

Очаква се нормализирането на трафика да отнеме известно време, докато екипите приключат с изтеглянето на камиона и разчистването на пътя след верижния удар на автомобили. До тогава, на всички водачи се препоръчва да търсят алтернативни маршрути, ако е възможно, за да избегнат задръстванията и допълнителния стрес.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    1
    Ivan
    Вчера пътувах до Бяла и спазвах всички ограничения за скоростта.Оказа се ,че едва ли не преча на големите състезатели дето после пишите статий за тях.Най-добре тези нарушавайки скоростта возейки децата си при 2 нарушения на скорост да се пращат на психотест,а децата им да се отнемат временно от социални грижи.Предлагам да се сложат камери през 10 км ,а служителите от КАТ да се пренасочат да патрулират нощем по улиците да залавят престъпници.Гарантирам им ,че ще оцелеем и без колани в града движейки се със средна скорост 25км. дори и без фарове.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари