"Дунав" ще изиграе два приятелски мача във Варна

0
Контролните срещи предшестват първия официален мач със Спартак (Плевен)
Контролните срещи предшестват първия официален мач със Спартак (Плевен) Снимка: ФК "Дунав" / Архив

Контролните срещи предшестват първия официален мач със Спартак (Плевен)

Дунав (Русе) обяви програмата за последните си контролни срещи преди началото на сезона.

Русенският тим оповести точните начални часове на последните си две контролни срещи, които ще се състоят преди старта на сезон 2024/2025 във Втора лига. "Драконите" ще се изправят срещу Спартак (Плевен) на 20 юли от 18:30 часа в първия си мач за сезона.

Преди това, на 10 юли, сряда, от 20:15 часа, Дунав (Русе) ще играе на стадион "Тича" във Варна срещу вицешампиона Черно море. Следващата контрола ще бъде на 13 юли, събота, от 19:30 часа на стадион "Спартак" в морската ни столица, където тимът ще се изправи срещу завърналия се в елита Спартак (Варна).

До момента русенският тим е записал няколко забележителни резултати в контролните си срещи. Сред тях са 0:0 срещу Добруджа 1919 (Добрич) в Русе, победа с 2:1 срещу Лудогорец II в Разград и нулеви равенства в тристранен мини турнир срещу първия отбор на шампионите и новака във Втора лига Локомотив (Горна Оряховица).

От клуба съобщиха, че всички футболисти, с изключение на трима, са здрави и на разположение на треньора Мартин Ковачев за последната част от подготовката за новия сезон. Защитникът Стоян Предев тренира на облекчен режим, а Галин Минков и Йордан Димитров продължават своето възстановяване.

Очакванията за предстоящите мачове са големи, като те ще предоставят възможност на треньорския щаб да направи последни корекции и да оптимизира състава преди старта на новия сезон във Втора лига.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари