"Дунав" победи "Лудогорец" II в приятелски мач

0
Радослав Апостолов вкара победния гол
Радослав Апостолов вкара победния гол Снимка: ФК "Дунав"

Радослав Апостолов вкара победния гол

В контролен футболен мач между Лудогорец II и "Дунав", отборът от Русе се наложи с резултат 1:2 в мач, който се проведе на стадион „Лудогорец Арена“.

Срещата се оказа интересна и напрегната до последната минута, а победата за гостите бе осигурена с гол на Радослав Апостолов в 87-ата минута.

Домакините от Лудогорец II откриха резултата в 61-ата минута чрез гол на Денислав Минчев, но въпреки усилията си не успяха да задържат преднината. Дунав изравни в 84-ата минута с гол на Калоян Иванов, а в последните минути на срещата Радослав Апостолов постави край на драмата с втори гол за гостите.

Съставът на Дунав включваше играчи като Иван Гошев, Арсен Галстян, Николай Дичев, Преслав Петров, Димитър Тодоров, капитанът Радослав Апостолов, Кристиян Господинов, Симеон Вешев, Димитър Законов, Мариян Вангелов и Луис Пахама. Стартов състав, допълнен със смени като Джан Хасан, Денислав Минчев, Стефан Стефанов, Дани Братоев, Никола Ангелов и Калоян Иванов, демонстрираше силен отборен дух и висок професионализъм през цялата игра.

След успешния мач срещу Лудогорец II, следващата контрола за Дунав ще бъде на 6 юли срещу Локомотив в Горна Оряховица.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    ELENA12
    В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93 @gmail.com
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари